Bir sağ kol'un Kid kadar iş yapabileceğini düşünen bir "Big Mom" fanına az bile yaptım.Adama Oda vurmuş zaten bide eziyet ediyorsunuz bari bırakın profil fotosunda istediğini yapsın ayıptır be
Bir sağ kol'un Kid kadar iş yapabileceğini düşünen bir "Big Mom" fanına az bile yaptım.Adama Oda vurmuş zaten bide eziyet ediyorsunuz bari bırakın profil fotosunda istediğini yapsın ayıptır be
Bir sağ kol kid kadar mı iş yaparmış az bile demiş queeni koy yine kidden çok iş yapardıBir sağ kol'un Kid kadar iş yapabileceğini düşünen bir "Big Mom" fanına az bile yaptım.
Aynen aynen ondan.. Hafızası gitmiş, Linlin'den yarım yedi. Kid, handikaplı dövüştü yine son ana kadar yıkılmadıBir sağ kol kid kadar mı iş yaparmış az bile demiş queeni koy yine kidden çok iş yapardı
Doğru diyorsun. Yanlış konuşmuş. Bir sağ kol olsaydı Law'ın yanında Kid'den çok daha fazlasını yapardıBir sağ kol'un Kid kadar iş yapabileceğini düşünen bir "Big Mom" fanına az bile yaptım.
Gelip ne yapacak. Geçen bölüm Bm Kid'e nasıl ayaktasın dedi diye havalara uçuştu. Her yoruma o sahneyi atıyordu ama bu son 2 bölüm o da yok@artyomdh korkulu rüyan dönmüş, adamın arkasından sallıyordun kapışın şimdi.
Savaşta bir sağ kol olsa, beni keriz mi sandın, ben Linlin'den dayak yerken arkadan saldırı atıyorsun diyerek Law'ı Linlin'in önüne fırlatırdı, Law'da uyanık sağ kol yüzünden Linlin'in koynunda ruhunu teslim ederdiDoğru diyorsun. Yanlış konuşmuş. Bir sağ kol olsaydı Law'ın yanında Kid'den çok daha fazlasını yapardı
Yahu kadını bayılttı mı bayılttı götürdü kaidonun yanına değişik teknolojik aletleri var mı var lazer atıyor mu atıyor kid ne yapıyor demir alıp satıyor bide lazer gibi silah yapıyor en fazla.Ondan iyisini queen yapmış zaten demekki neymiş queen daha fazla iş yaparmış ben olsam @pilavüstükuru ya ceza değil ödül verirdim sağ kol dediği içinAynen aynen ondan.. Hafızası gitmiş, Linlin'den yarım yedi. Kid, handikaplı dövüştü yine son ana kadar yıkılmadı
Bunu yap gözümüz gönlümüz açılır. İlla Law için bir şey istiyorsan 1 hafta yorumlara göre Law'ı savunursun daha iyi olur.Sağ ol, ama sözü verdim bir kere. Tutmak için bu üstteki herifin banının kalkmasını bekliyordum, geldi, o yüzden bir hafta sonra Law yaparım.
2 velet kendini kanıtlama uğruna acımadan vurdu.Onlar kıydı da.... Anamız o bizim. Ben nasıl kıyarım.Sadece karakter değil fanları da her gün gözümüzde büyüyor. Yametee Seda