Kesin gemiye düşer çocukları ana sana noldu diye şok geçirirlerLaw ın yarattığı çukurun yeri tesadüf mü merak ediyorum doğrusu ... Mogura limanı ile kesişebilir.
Kesin gemiye düşer çocukları ana sana noldu diye şok geçirirlerLaw ın yarattığı çukurun yeri tesadüf mü merak ediyorum doğrusu ... Mogura limanı ile kesişebilir.
Aynen öyle ...Balık adam adasında hırsızlar için hazırlanmış bomba gitti Big Mom ın devasa kalesini yıktı.Şaka gibi resmenBu evrende ilginç bir kural olarak insanlardan uzakta bir bomba patlarsa atom bombasından fena etki ediyor. İnsanlara yaklaştıkça etkileri azalıyor. Şefkatli bombaların evreni resmen.
Hırsız onu açınca saray havaya uçsun demedilerse kesin kendi iradeleri var bu bombalarınAynen öyle ...Balık adam adasında hırsızlar için hazırlanmış bomba gitti Big Mom ın devasa kalesini yıktı.Şaka gibi resmen
Aga iyi yakalaşmışsın. Bu limanın altında BM'ın tayfa bekliyordur, BM'ın üzerindeki bomba patladıktan sonra, BM çok hızlı bir şekilde limana doğru uçup, suya düşer, su'dan da tayfası kurtarır. Bu kadından yine kurtulamayabiliriz yaniLaw ın yarattığı çukurun yeri tesadüf mü merak ediyorum doğrusu ... Mogura limanı ile kesişebilir.
Orochi su istemiyor. İki balon da Fukurokuju'ya ait.@Smoker 10. Sayfada orochinin oldugu paneli aciklayabilir misin. Neden hem orochi hemde fuku su istiyor. Birbirlerine mi bağlılar.
Orochi aşk ırmağından bir yudum içmek istiyor ondan@Smoker 10. Sayfada orochinin oldugu paneli aciklayabilir misin. Neden hem orochi hemde fuku su istiyor. Birbirlerine mi bağlılar.
Oda'nın arzularına bakar. Sözleri, son sözleri gibiydi. Wb de OP hakkında konuşup ölüyordu. Big Mom da Roger ve OP hakkında konuştu. Ölebilir yani ama Oda'ya kalsa, elbafa kadar da yaşayabilir, iyi bir insan da olur.O değil de bu Big Mom şimdi kesin yenildi mi? Bilinci açıktı ?