Küçülüyor zaten, ancak çukurda patlayan şeyin ne olduğuna bir anlam veremediğim için yokai olabilir diyorum.Bilmiyorum belki de yokai'dir ama bana küçülüyormuş gibi geldi o yüzden o değildir dedim. Farklı bir şeyler çıkar belki altından.
Küçülüyor zaten, ancak çukurda patlayan şeyin ne olduğuna bir anlam veremediğim için yokai olabilir diyorum.Bilmiyorum belki de yokai'dir ama bana küçülüyormuş gibi geldi o yüzden o değildir dedim. Farklı bir şeyler çıkar belki altından.
Çukura yaklaşırken çukur gittikçe genişliyor gibi. Patlamaya ne sebep olabilir?Nasıl yok öyle bir şey?
İlk panelde patlamanın ateşi ortaya çıkıyor ve bu yüzden Koca Ana'nın yüzü aydınlanıyor.
İkinci panelde patlamanın ateşi genişlemeye başlıyor ve Koca Ana düşmeye devam ediyor.
Üçüncü panelde patlamanın ateşi son seviyesin ulaşıyor ve patlama gerçekleşmeden önceki son haline geliyor.
Çukur zaten geniş. Bir önceki sayfada Ana düşerken çukurun genişliği görülüyor, yine aynı sahnede çukurdan duman da çıkıyor, fakat çıkan bu duman Law orayı deldikten sonra oluşmuş bir toz bulutu da olabilir. Yamato'dan sadece bir bombanın aşağı düştüğünü öğreniyoruz, dediğiniz gibi yokai de yukarıda yok olduysa, çukurda patlayan her neyse, daha önce hiç görmediğimiz bir şey olmalı.Çukura yaklaşırken çukur gittikçe genişliyor gibi. Patlamaya ne sebep olabilir?
Doğrudur. Çukurda yanıcı bir şey var, ateşin yükselmesiyle o bombayı da havadayken patlatıyor.Çukur zaten geniş. Bir önceki sayfada Ana düşerken çukurun genişliği görülüyor, yine aynı sahnede çukurdan duman da çıkıyor, fakat çıkan bu duman Law orayı deldikten sonra oluşmuş bir toz bulutu da olabilir. Yamato'dan sadece bir bombanın aşağı düştüğünü öğreniyoruz, dediğiniz gibi yokai de yukarıda yok olduysa, çukurda patlayan her neyse, daha önce hiç görmediğimiz bir şey olmalı.
Bomba da Ana'dan sonra düşüyor. Çukurda patlayan ne?
yok artık çekirdek mi delindi yonkouyu dünyanın merkezine yolladı Law herhaldeAlttan magma çıkıyordur belki