Kral haki'siz yenilir sınırı olduğunu kendisi söyledi.Zoruma neden gitsin ciddi ciddi hala King'in Kral haki olmadan yenilmeyeceği saçmalığını savunuyorsunuz. Zoruma gitmiyor, fanlıktan objektifliğinizi kaybetmenize üzülüyorum sadece.
Marco'nun tekmesine 2v1 atarken ateşi açıkken kan kusan adam bu King. Ki 2v1'in avantajını hem şuanki savaşta hem de sulong Inu+Neko vs Jack'te görmüştük. King'in savunmasını saçmalık derecesinde abartıyorsunuz.
Adamın ileri seviye awakening + sonsuz enerjiyle işi bitiriyo kidde bi topaç demirle vurarak övgüyü alacakEn son ada kral haki kullanımıyla etkilenmişti değil mi? Şimdi de benim adam sallıyor adayı aslanım. Kapanış sözünü de yapıyor.
O zaman kral hakisi olmadan hasar yemez mesajımı neden alıntıladın benden farklı düşünmüyorsun belirli klasın üstündeki her türlü saldırıdan hasar yiyebilir Sanji'nin İfrit Jumble'si de buna dahil.Kral haki'siz yenilir sınırı olduğunu kendisi söyledi.
Ama Kral Hakili atakların güç sevilerine çıkmadan bu adam yenilmez.
Siz o zaman da bir şey bulursunuz. Neyse.Senin asıl derdin kral hakiye sahip olan yonkouların kral hakiye sahip olmayan amiraller tarafından hasar alabileceği ve yonkou>amiral diye bir kaidenin olmadığını ileri sürmek. Ama yanıldığın nokta şu. BM kral hakili savunma yapmıyor. Hatta BM savunma bile yapmıyor işin saçmalığı burda zaten. Savunma yapmadığı için de kral haki<kral hakisiz durum diyemezsin. Ne zaman ki kral hakili savunma meyve karşısında hasar alır o zaman böyle bir kaide yokmuş diyebilirsin.
Belki sonraki bölüm kalkar . Ben de kalkıp uyanış kullanmasını istiyorum. Kral hakiyi geçtim.Big Mom'un uyanışını bile görmedik bu arada. Gerçekten mükemmel bir senaryo okuyoruz.
Aga lawın de enerjisi hemen bitiyordu sözde ama dövüş kızıştıkca kalan enerjisi toplam enerjisinden fazla olduZoro bana göre Enma'yla Kid ve Law kadar güçlü ama uzun süreli kullanamıyor Gear4 gibi.. Kid ve Law uyanış açıp uzun süreli dövüşebiliyor. Zoro, Kral hakiyi çok fazla emcükletemiyor. Şuanlık Kid ve Law > Zoro
Neyini gördük ki uyanışı kaldı?Big Mom'un uyanışını bile görmedik bu arada. Gerçekten mükemmel bir senaryo okuyoruz.