Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big mom kemikleri kırılınca ruh meyvesiyle kendini düzeltmiş. Zoro 30 kemiği kırılınca dövüşe yardımsız devam etti. Hayret nasıl kullanmadınız bunu?
 
Zoruma neden gitsin ciddi ciddi hala King'in Kral haki olmadan yenilmeyeceği saçmalığını savunuyorsunuz. Zoruma gitmiyor, fanlıktan objektifliğinizi kaybetmenize üzülüyorum sadece.

Marco'nun tekmesine 2v1 atarken ateşi açıkken kan kusan adam bu King. Ki 2v1'in avantajını hem şuanki savaşta hem de sulong Inu+Neko vs Jack'te görmüştük. King'in savunmasını saçmalık derecesinde abartıyorsunuz.
Kral haki'siz yenilir sınırı olduğunu kendisi söyledi.

Ama Kral Hakili atakların güç sevilerine çıkmadan bu adam yenilmez.
 
Kral haki'siz yenilir sınırı olduğunu kendisi söyledi.

Ama Kral Hakili atakların güç sevilerine çıkmadan bu adam yenilmez.
O zaman kral hakisi olmadan hasar yemez mesajımı neden alıntıladın :oops: benden farklı düşünmüyorsun belirli klasın üstündeki her türlü saldırıdan hasar yiyebilir Sanji'nin İfrit Jumble'si de buna dahil.

Ama Zoro'nun Kral hakisine çıkmak gibi bir şartta yok. Zoronun saldırı gücü net adamın boyunu aştı. Kılıcı, Kanadı koparak, kırılarak yenildi bu adam. Law ve Kid, King'i kesin olarak yer
 
Senin asıl derdin kral hakiye sahip olan yonkouların kral hakiye sahip olmayan amiraller tarafından hasar alabileceği ve yonkou>amiral diye bir kaidenin olmadığını ileri sürmek. Ama yanıldığın nokta şu. BM kral hakili savunma yapmıyor. Hatta BM savunma bile yapmıyor işin saçmalığı burda zaten. Savunma yapmadığı için de kral haki<kral hakisiz durum diyemezsin. Ne zaman ki kral hakili savunma meyve karşısında hasar alır o zaman böyle bir kaide yokmuş diyebilirsin.
Siz o zaman da bir şey bulursunuz. Neyse. :)

Sanki Kaido'ya kimse hasar veremedi. Bm ve Kaido 7/24 kral haki savunması yapamıyorsa kimse yapamaz.
 
Zoro bana göre Enma'yla Kid ve Law kadar güçlü ama uzun süreli kullanamıyor Gear4 gibi.. Kid ve Law uyanış açıp uzun süreli dövüşebiliyor. Zoro, Kral hakiyi çok fazla emcükletemiyor. Şuanlık Kid ve Law > Zoro
Aga lawın de enerjisi hemen bitiyordu sözde ama dövüş kızıştıkca kalan enerjisi toplam enerjisinden fazla oldu 😂
Zoroda sağlam rakip bulsun enmayı uzun süre tutar
 
Law ve Kid kozlarını, son hamlelerini ve yeteneklerinin detaylarını birbirlerinden saklıyorlardı. Anladığım kadarıyla dövüşün bu raddeye gelmesinde, adam akıllı saldırı görmememiz de aralarındaki güven problemi yatıyordu. Baktılar durum vahim, mevcut ile olmuyor kozlarını kullandılar ve bir nevi Kid-Law ikilisi sahada ben sana güveniyorum arkamı kolla! mesajı verdi birbirlerine. Bölüm gelsin daha sağlıklı konuşuruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 109)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık