Onigashima Wano'da zaten, uçuyordu ya. sdas Saldırı nasıl merak ediyorum.Law'ın saldırısı, Onigashimayı aşmış, yetmemiş denizleri aşmış ve Wano'yu bile etkilemiş. Hemen haritadan bir Onigashima'ya bakalım, bir de Wano'ya
Genişten uçmuyor muydu ya. :dOnigashima Wano'da zaten, uçuyordu ya. sdas Saldırı nasıl merak ediyorum.
Önce ''kılıcı bırakmalıyım yoksa öleceğim'' demeyi bıraksın belki bi ara BM ile vs atar zoro. Zorodan güçlü demezsin falan woavv uefa ligi bitti farkındaysan ŞL den devam ediyor manga...Base hallerine bakarsak Zoro bunlardan önde bence.
Ashura ile ikisine de yenerdi Law'dan sonra saldırı yapmasından çatı performansından vs anlaşılır bu.
Mantıken Big Mom'ı yenen 2 kişi varsa sağ koldan üste olmalı ama baksan Big Mom öyle vasıfsız ki bunlar Zoro'dan güçlü diyemezsin.
Yine de hikaye olarak Zoro'dan öne geçtiler tatmin edici olmasada.
Son işlenen daha güçlüdür düz mantık böyle durumlar da karektere biçilen değeri yansıtır.
Yine de Zoro'ya güvenim var benim kendisini ispat edebilir şimdiye kadar normal zaman da yapıcagi işi yaptı.
Wano'da kaderin onu getirdiği yerde bağlar yerine otursun TB benzeri öne çıkacaktır bence arc sonunda.
Onigashima, Wano'nun tepesinde neredeyse. Law, PH'daki gibi büyük bir "room" açmışsa etki etmesi çok normal.Law'ın saldırısı, Onigashimayı aşmış, yetmemiş denizleri aşmış ve Wano'yu bile etkilemiş. Hemen haritadan bir Onigashima'ya bakalım, bir de Wano'ya
Baya başkentte gelmişti. Wb'nin depremi gibi şok dalgası falan mı gönderdi acana. Etkisi nasıl olacak acaba...Genişten uçmuyor muydu ya. :d
Doğru ya unutmuştum. Tepesine gelmişti dimi.
Abartarak övelim dedik de Wano'nun tepesinde olduğunu unuttum bir an haritaya bakınca :dSanırım sonda çift sayfa görürüz, güzel bir saldırıyla. Law'ın pilinin bitmediğini düşünüyorum.
Onigashima, Wano'nun tepesinde neredeyse. Law PH'daki gibi büyük bir "room" açmışsa etki etmesi çok normal.
2.croco olma başımıza ya sal şu hurdacıyı :/ ...Kid'in saldırıyı acayip merak ediyorum.