Sahte sıçmık spoilerdan çok daha iyi bu bir de öbür bölüm BM gene kalkarsa mükemmel olur. Law biraz yavaş ol yiğidim ekran başında bir bizleri şoklamadığın kaldı anasını satayım.
Büyük işi Law yaptı harbiden… Kafadan Geçen bölüm o hamleyi yapmasa… Kid oyuncak arabasıyla bütünleşirdi…Law biraz daha zorlasa Zunisha'ya kadar denk getirecekmiş o saldırısını.
Birileri de hala demir toplasın.
Bırak imparatoru, Kılıççı veya Zorici tayfaya kalsa King sadece Kral hakiyle yenilebiliyorduGelişmiş kral haki fanları burada mı? Gelişmiş kral hakili Yonkoyu meyve ile yeniyorlar. Bazı kişiler zamanında az iddia etmedi bu kişileri SADECE gelişmiş kral haki ile yenebilirsiniz diye.
Şahsen yenilmemiş olmasını ümit ediyor ve tekrar kalkmasını bekliyorum. Kalkarsa ve dövüş devam ederse veya başka şekilde saf dışı kalırsa BM çok çok daha iyi olur.Spoilerdan bigmom ın yenildiği anlamı çıkmıyor ki neden herkes bigmom yenilmiş gibi yorum yapıyor? Anlamadım.
Hem bir iş yaramış olur. Boş boş geziyor.Bak böyle bir şeylerde hoş olur.
Kid'in de hasarı olsun diye ne kadar çabalıyor Law. Law dövüyor, sonrasında Kid ekmeğini yiyor.Büyük işi Law yaptı harbiden… Kafadan Geçen bölüm o hamleyi yapmasa… Kid oyuncak arabasıyla bütünleşirdi…
Kid'in saldırısının resmi düşsün anlarsınSpoilerdan bigmom ın yenildiği anlamı çıkmıyor ki neden herkes bigmom yenilmiş gibi yorum yapıyor? Anlamadım.
Güzel Hayalgücü, Kuroro sen biraz izin yap yorulmuşsun, bugün keyfim yerine geldi izin veriyorum :dLaw bana da bu kadar pas atsa ben de gole çeviririm. Şu dövüşe Oruç reis ile girse Law, yine indirirlerdi Big Mom’ı çok net. (Eğer Mom düştüyse)