Bu daha güzel.Erkek adam öyle dalavereli güçler kullanmaz. Yok kılıç sokam uzatam şok verem kanırtam. Yoksa duvara yapıştıram silah yapam patlatam.
Böyle mertçe savaşacaksın.
Atak geliyorum diyecek.
Bu daha güzel.Erkek adam öyle dalavereli güçler kullanmaz. Yok kılıç sokam uzatam şok verem kanırtam. Yoksa duvara yapıştıram silah yapam patlatam.
Böyle mertçe savaşacaksın.
Atak geliyorum diyecek.
Seninki Law'dan emir alıyor. Emir kulu oldu artık Kid. :dd.dLaw boş yapıyo orda ya hem gelip ittifak olalım diyor hem de adama diyor niye saldırı yapıyorsun. Law bizim gibi okuyucu olsa neyse bölüm sonu vuruşlarını Kid'in yaptığını görüp konuşur da, o manga okumuyor ki abi dövüş akıyor orada.
Lütficiler ve çarmıhların üstüne gitmeyinSeninki Law'dan emir alıyor. Emir kulu oldu artık Kid. :dd.d
Halen daha çok ciddi bir takipçi kitlesi olan bir seri one piece. Hikayesi çekici olmasa zaten bu dövüş kalitesizliği ile ayakta kalamazdı bugüne kadar. Bir de bu serilerde çekici karakter de önemli. Luffy bunu sağlayabilen bir ana karakter. Çok nadir gösterilen bir sürü özel karakter de var herkesin beklediği. Gizem duygusunu hep en üstte tuttuğu için merak duygun dinmiyor ama sinir de ediyor işte. Animesi iyi olsa gam yemeyeceğim o da dandik dövüşler daha da kötü geliyor insanın gözüne. Hikayesel anlamda benim de bir şikayetim yok çoğu şeyi de cevaplayacaktır. Hatta öyle bir adam ki bu hikaye bozulmasın diye en baba karakterin bile karizmasını çizer yani. Eksikleri olsa da asıl üzerine düştüğü şey sağlam halaEvet doğru ama biraz sattığı serinin kitlesinin beklentilerine de oynaması gerekiyor.
Açıkçası ben One Piece'in hikaye tarafıyla ilgilenen birisiyim. Karasakalın hükümeti devirip son rakip olma senaryosu ihtimali dışında seri şuands hikayeci olarak tam benim istediğim gibi gidiyor(tabiki mükemmel değil ama gidişata dair şurada şöyle yapsaydı ah vah dediğiö bir şey de yok, belki daha fazla ada çizmemesi ve tayfa üyelerinin hayalleri üzerinde yeterince durmaması hariç onlar da meh, olabilir her eserde öyle şeyler). Sürekli dövüş olan eserlerden de sıkılıyorum zaten. Ama bu durumdaki dengesizlik beni bile rahatsız ediyorsa dğerleri için katlanması çok güçtür.
Sen dövüşe odaklan, Big Mom Kid'e saldırırken o anı kollayıp atak yapman lazım. Başka yerlere odaklanamazsın!Seninki Law'dan emir alıyor. Emir kulu oldu artık Kid. :dd.d
Hiç böyle fırsat geçmemişti elime. Yine insaflıyım.Lütficiler ve çarmıhların üstüne gitmeyin
Kaç haftadır Luffy övemedim.Bir şekile Luffy'e getiriyorsun konuyu hep. Bağımlılık gibi olmuş sende. Övmeden duramıyorsun.
Kid'de Mom, Law'a saldırırken atak yapıyor. Birbirlerine açık oluşturuyorlar. Tam takım çalışması var aslında. :dd.dSen dövüşe odaklan, Big Mom Kid'e saldırırken o anı kollayıp atak yapman lazım. Başka yerlere odaklanamazsın!