Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet doğru ama biraz sattığı serinin kitlesinin beklentilerine de oynaması gerekiyor.

Açıkçası ben One Piece'in hikaye tarafıyla ilgilenen birisiyim. Karasakalın hükümeti devirip son rakip olma senaryosu ihtimali dışında seri şuands hikayeci olarak tam benim istediğim gibi gidiyor(tabiki mükemmel değil ama gidişata dair şurada şöyle yapsaydı ah vah dediğiö bir şey de yok, belki daha fazla ada çizmemesi ve tayfa üyelerinin hayalleri üzerinde yeterince durmaması hariç onlar da meh, olabilir her eserde öyle şeyler). Sürekli dövüş olan eserlerden de sıkılıyorum zaten. Ama bu durumdaki dengesizlik beni bile rahatsız ediyorsa dğerleri için katlanması çok güçtür.
Halen daha çok ciddi bir takipçi kitlesi olan bir seri one piece. Hikayesi çekici olmasa zaten bu dövüş kalitesizliği ile ayakta kalamazdı bugüne kadar. Bir de bu serilerde çekici karakter de önemli. Luffy bunu sağlayabilen bir ana karakter. Çok nadir gösterilen bir sürü özel karakter de var herkesin beklediği. Gizem duygusunu hep en üstte tuttuğu için merak duygun dinmiyor ama sinir de ediyor işte. Animesi iyi olsa gam yemeyeceğim o da dandik dövüşler daha da kötü geliyor insanın gözüne. Hikayesel anlamda benim de bir şikayetim yok çoğu şeyi de cevaplayacaktır. Hatta öyle bir adam ki bu hikaye bozulmasın diye en baba karakterin bile karizmasını çizer yani. Eksikleri olsa da asıl üzerine düştüğü şey sağlam hala
 
Big mom inmediyse uzayacak mecbur. Gerçi inse bile çocuklarinin alip götürmesi de mümkun kaido gibi postalanmayabilir.

Bu arada 1000-1100 arasi japon tarihinde önemli birsey olmus mu, bilen var mi? Belki wano'nun sonunu sayi olarak tahmin edebiliriz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık