Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O saldırıları sağ kol ayarı bir karakter yese pert olup ölür zaten ama Big Mom ve Kaido tank özellikleri zirvede olan iki karakter olduğu için beklenti daha büyüktü.
Bu saldırıları Kaido yeseydi, o da benzer bir duruma düşerdi. Şu anki olayın saçmalığı Koca Ana'nın haki kullanmıyor olması, kullanıyor olsa belki bu durumlara düşmezdi. Üstelik bu kadın alev desenli haki kullandığını bildiğimiz üç karakterden biri.
 
E. Oda bu seriyi baştan beri bir masal olarak görüyor Battle shounen tarafı onun için daha az önemli. Dövüşler onun için olması gereken bir şey ama içeriği biraz detay. Şu kısmı göstermesem de olur şunu da şöyle ayarlarız diyor kendi içinden. Akainu vs aokiji dövüşü mesela bir başka Mangaka için şu satışları uçuralım dövüşüdür daha fazla özenir yani. Tabii ki ciddi bir okuyucu kitlesine sahip ve onların da beklentileri var o yüzden zaman zaman kayıtsız kalamıyor. Ama birinci önceliği değil. Bu eser bir gün adam akıllı bir şekilde kitaplaştırılırsa o zaman harika bir şey okuyabiliriz diye düşünüyorum ben.
Evet doğru ama biraz sattığı serinin kitlesinin beklentilerine de oynaması gerekiyor.

Açıkçası ben One Piece'in hikaye tarafıyla ilgilenen birisiyim. Karasakalın hükümeti devirip son rakip olma senaryosu ihtimali dışında seri şuands hikayeci olarak tam benim istediğim gibi gidiyor(tabiki mükemmel değil ama gidişata dair şurada şöyle yapsaydı ah vah dediğiö bir şey de yok, belki daha fazla ada çizmemesi ve tayfa üyelerinin hayalleri üzerinde yeterince durmaması hariç onlar da meh, olabilir her eserde öyle şeyler). Sürekli dövüş olan eserlerden de sıkılıyorum zaten. Ama bu durumdaki dengesizlik beni bile rahatsız ediyorsa dğerleri için katlanması çok güçtür.
 
Law ve Kid saldırıdan sonra kendini salsaydı dövüşün bittiğini düşünürdüm ben de. Ama ne olursa olsun karşıdaki yonkou onu yenip öylece ayakta durmamalısın. Bence bu dövüş bitmedi big mom öyle böyle kalkacak artık hangi saldırılar nasıl yapılır bilmiyorum ama bir final karşılaşması daha bekliyorum. Hatta bu sefer big momun baskın geldiği ama finali diğer tarafın yaptığı
 
Bu bölümde onun esprisini de yaptılar. Bu sefer bitirici vuruşu ben yapacağım diye kavga ediyorlar. Zaten Law bu yüzden soruyor Kid'e kozun ne tarzı ? Law o kozuna güvenerek en son saldırısında bütün gücünü kullanıyor ve Eustass artık sende diyor. Bitirici vuruş Kid'e bilerek bırakıyor zaten adam.

Net yenildi bana göre.
Law boş yapıyo orda ya hem gelip ittifak olalım diyor hem de adama diyor niye saldırı yapıyorsun. Law bizim gibi okuyucu olsa neyse bölüm sonu vuruşlarını Kid'in yaptığını görüp konuşur da, o manga okumuyor ki abi dövüş akıyor orada.:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 76)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık