Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy arc'ın sonunda herkesin toplandığı Onigashima merkezinin tam ortasına düşer. Law, Kid, Zoro ve Sanji ile birlikte diğer tüm kalabalıklar burnunu kapatır. Luffy'den gelen kokuya dayanamazlar.

Hepsi bir ağızdan Luffy sen ne kokuyorsun diye çığırırlar.

Luffy: ALIN TERİ
 
Kid'i bilmem de Law önemli karakter. Yeni çağın zirvelerinden olacak dedi Oda işte.
Law da bir yan karakter. Dressrosa'da rolü bitmiş olsa, kimsenin gözü onu aramazdı. Mesela Tüm Kek Arkı'nın en önemli karakterlerinden biri olan Bege'i gözümüz arıyor mu? Aramıyor. Kin'emon da Law göründüğünden beridir bizlerle birlikte ve en az onun kadar sahne almıştır, ama bu onun yan karakter olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Law'u sırf gücünden dolayı önemli karakter olarak görmek, bence geçersiz bir durum.
 
Kid için dayanıklı falan diyoruz ama Law o konuda da şov yapmış. BM resmen pata küte girişmiş, ona rağmen saldırısını devam ettirmiş, üstüne de bilinci açık kalmış. Adam bir anda hileli apk indiren oyuncu moduna girdi. Kid ile de bir güzel dalga geçmiş resmen. İki ''room'' açınca enerjisi biten karakter, o kadar süre dövüştü, dayak yedi, üstüne daha fazla enerji harcadığını söylediği uyanışla dövüşmeye devam etti ve son olarak final saldırısı falan yaptı. Bu nasıl bir güç artışıdır? Serinin ayarı falan kalmadı artık. Law şu an hangi seviyede, ben anlamadım mesela.
Neyse, fanlar için güzel bir bölümdü. Law fanı olmak vardı şimdi. :flaugh:
 
En büyük haksızlığı ben Enel'e etmişsim tek başına Yonkou edicek meyve yemiş haberimiz yokmuş.
Uzun zamandır unutulan, öenmsenmeyen meyve gücünü Oda bu bölüm hatırlattı. Hep yüksek ligler için hakilerde üst düzey olmak gerekiyor diye düşündürttü bize şimdi ise gayette meyveyi iyi kullanabilirsen bu liglerdesin diyor adam. Sadece kral haki>uyanmış meyve bu denklem hala geçerli bence. Fakat iyi bir meyve ve uyanışla yapamayacağın şey yok onu gördük
 
Law döktürmüş. Kid'le çocuk gibi dalga geçip bir de yancılığını yaptırmış. Güçlü bir sağ kol edindi Law helal olsun. :a:

Kid'in saldırıya gelirsek çamaşır makinesinden silah yapmış. Son kozum kozum diye sakladığı şey buymuş. Silah yapmak. Öküzden, eşekten sonra iyi bir güç artışı olmuş.:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık