Zoro rakipsiz. Zoronun bigmoma zarar vermek için hakisinin azalmasını beklemesine bile gerek yok. Adam çatır çatır keserdi.Luffy'nin kendi jenerasyonundaki tek rakibi Teach. Kid'inki de Law. Aksi ancak fanların hayal gücü
Zoro rakipsiz. Zoronun bigmoma zarar vermek için hakisinin azalmasını beklemesine bile gerek yok. Adam çatır çatır keserdi.Luffy'nin kendi jenerasyonundaki tek rakibi Teach. Kid'inki de Law. Aksi ancak fanların hayal gücü
Luffy her zaman önde olacak isim zaten ona hem fikiriz. Ama daha dün bu adamda ileri seviye olsa oynar istediğiyle denmedi mi :dd.d Demek istediğim illa haki mi gerekiyor zirveye çıkmak için. Hadi gerekiyor diyelim. Law'da olsa çok çok daha tehlikeli olacak. :dd.dVallahi artık Luffy-Law-Kid değil o.
Luffy
Law-Kid.
Durum bu. Law da ileri kral haki olur mu bilmem ama hiçbir zaman Luffy kadar kral hakisi olmayacak.
Luffy ve Teach kk ligiVallahi artık Luffy-Law-Kid değil o.
Luffy
Law-Kid.
Durum bu. Law da ileri kral haki olur mu bilmem ama hiçbir zaman Luffy kadar kral hakisi olmayacak.
Zirve dediğim WB'nin Roger'ın olduğu zirve. Eee herhalde bu adamların hakisi de zirve meyve kullanımlarıda zirveyken sen çok güçlü meyve ile onların olduğu zirveye çıkamazsın. Tehlikeli olur felan ama zirve olmaz. BM'ye zirve demem ben mesela. Artık Yonko'lar denk muhabbetini de benimsemiyorum. Law Yonkou olur zirve olamaz.Luffy her zaman önde olacak isim zaten ona hem fikiriz. Ama daha dün bu adamda ileri seviye olsa oynar istediğiyle denmedi mi :dd.d Demek istediğim illa haki mi gerekiyor zirveye çıkmak için. Hadi gerekiyor diyelim. Law'da olsa çok çok daha tehlikeli olacak. :dd.d
Cac'ın çocuu olmaktan iyidirkid’den hurdacılar kralı olur.
Law hakkında uzun zamandır bu kadar kaliteli yorum görmemiştim.Seri sonunda tek kral olacak,Wb gibi birisi bile olmaz. Wb dediğimiz adam direkt Roger'ın dengi birisi. Yamato ve Zoro gibi isimleri bile alacağı net değilken, Law nereye Luffy'nin dengi olacakmış. dasdas