Dayağını yedikten sonra o da yerini bilecektir.Dengi değil, üstü olacak. Bkz; Teech
Dayağını yedikten sonra o da yerini bilecektir.Dengi değil, üstü olacak. Bkz; Teech
Ben daha önce yonkou doğruyan görmedimLaw, Wb'nin bisentosuna sap bile olamaz boş yapmayalım
Zoro niye bunların seviyesine düştü hayda senaryo saçma diye olan Zoro'ya oldu arada yine.Seri sonu Kid, Law ve Zoro kafa kafaya seviyelerde olur.
Zoro'nun seviyesini ''Karakömür Oroçi'yle'' dövüşecek diyerek düşüren sendin üzgünüm.Zoro niye bunların seviyesine düştü hayda senaryo saçma diye olan Zoro'ya oldu arada yine.
Konunun özeti yorum.Seri sonunda tek kral olacak,Wb gibi birisi bile olmaz. Wb dediğimiz adam direkt Roger'ın dengi birisi. Yamato ve Zoro gibi isimleri bile alacağı net değilken, Law nereye Luffy'nin dengi olacakmış. dasdas
Üç kılıç ile Yonkou'nun kellesini almak >>>>> Yonkou'nun ikiye bölünerek yenilmesi > Hakili yumruk yiyerek yenilmesi.Yonkou'nun ikiye bölünerek yenilmesi > Hakili yumruk yiyerek yenilmesi.
Hasar alsa da almasa da böyle yenilmesi net daha görkemli ve etkileyici olur.
Hayallerimiz vardı olmadı be.Zoro'nun seviyesini ''Karakömür Oroçi'yle'' dövüşecek diyerek düşüren sendin üzgünüm.Adam, Zoro Yonko seviyesi olur diyor işte,
Geçen Law'a neden ileri seviye verilmemesi gerektiğini anlatmıştın. Şimdi ileri seviyeye sahip olunca istediğiyle oynayabilecek diye Oda vermeyecek bu yüzden de zirve olamayacak mı adam? Luffy-Law-Kid'i (Zoro tayfa içine mensup diye eklemiyorum) yeni dünyayı taşıyan yeni nesil liderleri olarak görüyorum ben. Buna villian olarak liderlik eden birde Teach var.Hakilerde kendin zirveye getirmemiş kimselere ciddi anlamda zirve diyemeyiz. Zirve WB niye farklıydı onu gördük. Adam uykusunda Ace farkedip tekliyordu. Bunu kenboshusuna yorabiliriz. Kral hakisi Roger ile kapışıyor gök yarıyor. Busou hakisini tam gööremedik ama zirve olması büyük ihtimal.
Vallahi artık Luffy-Law-Kid değil o.Geçen Law'a neden ileri seviye verilmemesi gerektiğini anlatmıştın. Şimdi ileri seviyeye sahip olunca istediğiyle oynayabilecek diye Oda vermeyecek bu yüzden de zirve olamayacak mı adam? Luffy-Law-Kid'i (Zoro tayfa içine mensup diye eklemiyorum) yeni dünyayı taşıyan yeni nesil liderleri olarak görüyorum ben. Buna villian olarak liderlik eden birde Teach var.