Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kide h.haki gelmemesinin sebebi muhtemelen meyve uyanışının gelmiş olması. Çünkü ikisini birden vermiş olsa Luffy'ye verdiğinden fazlasını vermiş olacaktı. Öte yandan Linlin ile dövüşürken bu meyve uyanışındansa h.haki gücüne çok daha güç katacaktı. H.haki ile birlikte linline saldırmış olsa yorulan Linlini Law perişan ederdi ve bu işleri ciddi anlamda kolaylaştırır ve daha mantıklı hale getirirdi. E. Odanın bunu tercih etmesinin mantıklı bir nedeni olması gerekiyor. Çünkü bu adam hikayesi için her türlü karakteri kullanır gerekirse rezil eder ama hikayeyi istediği gibi ilerletmeye devam eder. Linlinin nasıl indiği bir detay sadece. Asıl önemli olan görece daha işlevsiz meyve uyanışının çıkarılma sebebi olacak bence. Ne işe yarayacak bilmiyorum ama ana karakter yonkou ile teke tek kapışırken bir diğer nova bitirici vuruşları yaparken hapishane beraber resmettiği adamı önemsiz halde bırakacağını sanmıyorum. Sahip oldığu yetenek muhakkak arc içinde önem arz edecektir ve bu yüzden ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum
 
Ciddi ciddi şimdi Big Mom düşecek mi yani? Berbat ötesi bir durum. Law ve Kid'in, Zoro'dan ve Sanji'den daha güçlü olduğundan şüphem yok ama bu bir Yonkou'nun düşmesi için yeterli olmamalı. İkiye bir dövüş belki tek olan kişi için zor oluyor olabilir ama bu yine de hiç mantıklı değil. Kaido ve Big Mom yan yana dövüşürkende beş kişiye karşıydılar fakat orada gayette beşini de iyi şamarlıyorlardı. Şimdi ne değişti de bu ikili bir Yonkou'yu alamamalıydı. Çünkü arada aşırı bir haki farkı olması lazım. Zaten çatıda yeterince hırpalandılar haki olarak da zayıflamış olmaları gerekiyordu. Benim aklımdan en azından Kaido vs Luffy ve Yamato, Big Mom vs Law-Kid-Marco olur diyordum ama Oda serinin cenazesini kaldırdı arkasından dua etmek bile gelmiyor artık içimden.

Bu arada ikiye bir dövüş bu kadar handikap sağlıyorsa Marco bayağı bayağı King'i tokat manyağı yaparmış. Marco reise haksızlık etmişiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık