Hay aklınla bin yaşa. Bu adam yonko diğerleri de kalıntıları.WB'nin MF girişi merdiven çıkışı > Tüm Wano
Hay aklınla bin yaşa. Bu adam yonko diğerleri de kalıntıları.WB'nin MF girişi merdiven çıkışı > Tüm Wano
Bu arc baştan beridir hatalarla dolu bence. İlk hata da Marco'nun geliş olayı, Oda'nın kafasında farklı şeyler vardı vazgeçti gibi sonra. Cidden sadece vakit geçirmelik bir hal aldı bu seri.Sen kendini ufaktan alıştır bence. Kin'emon olayından sonra ben bu arkı ciddiye almayı bıraktım. O yüzden bu spoiler beni hiç şaşırtmadı.
Abartı bir güç olurdu o zaman.Hakisi yüksek değil diye yapamıyor işte. Hakisi de yüksek olsa seride herkes ile yapboz gibi oynar.
Zaten meyve yaşam enerjisi yiyorsa bu hakisini de etkiliyor demektir.Çünkü yaşam enerjisi = haki demek.Bu spoiler doğruysa iyice onaylanmış olacak.Dolayısıyla adamın teknik olarak hakisinin çok yüksek olması mümkün değil bence o meyveyi kullanırken zaten.Yalnız Law'ın hakisi niye çok üst düzey olmamalı ortada.
O meyve için diyorum serinin en iyi meyvelerinden biri.
Bir Yonkou'nun parça parça edileceğini düşünebiliyor muydunuz?
Law çok tehlikeli adam. O meyve hakisi çok yüksek birinde olsa neler neler olur. Oda Law'ın meyveye verdikçe verdi ama çok güçlü olmaması için herhalde hakiden kıstı. Yoksa al rooma istediğin gibi oyna.