Haki ruh gücü diye geçiyor ya, bu da kendi ruhunu yedi diye böyle olmuştur belki.Desene Oda nereden kısacağına şaşırdı iyice. Meyvesini kullanınca hakisi neden zayıflıyor bu kadının ? Ne saçma iş.
BM ruhundan yiyince yaşlanmıyor bence. Öleceği yaş azalıyor diye hayal etmiştim. Bilmiyorum.@sensey gör gör, Bm ruhundan yiyip yaşlanınca hakisi azalmış. Yaşlanan karakterleri siz düşünün .
O da olabilir tabii. Ben bari Bm'nin düşüşü boşuna olmasın diye uğraşıyorumBM ruhundan yiyince yaşlanmıyor bence. Öleceği yaş azalıyor diye hayal etmiştim. Bilmiyorum.
Geçen hafta verenler verdi bunu. Birkaç dedikleri çıkmıştı. Yine de emin değilim. Senaryo bana çok da saçma gelmedi. Koca Ana böyle düşerse garipsemem.Genellikle öngörüş konusundaki yazan spoillerin tutma olasılığı düşük o yüzden böyle birşey olmaz diye düşünüyorum. Olursa da Law'ın yaptığını Sugar'da oyuncak ederek yapardı diyerek çekiliyorum.
Bir yerden spo falan mi aldin ne yaptinHemen bi seneryo çizelim:
law uyanis modu degistirir ve big mom'i birçok yerden dilim dilim keser, kid'de manyetizmayi artirir hatta napoleon'u bile çeker, saglam haki basar ve big mom'a saglam hasar verir. Big mom 2'sinin hasarlariyla yenilir.