Ah be pilavım bu Oda ne yaptı sana böyle...Zaten espri baya iyiydi, Linlin sever olmasaydım bunun üzerinden güzel şeyler bulmaya çalışırdım da Linlinsever olduğum için
Ah be pilavım bu Oda ne yaptı sana böyle...Zaten espri baya iyiydi, Linlin sever olmasaydım bunun üzerinden güzel şeyler bulmaya çalışırdım da Linlinsever olduğum için
Ahaha yav spoiler çıkmadı bile ama hepimiz duman oldukHawkins bir şekilde bedenini birleştirmişti, Big Mom da kendini birleştirebilir mi?
Benim hala umudum var. Redon, Koreli spoiler verene evil demiş bence sahte spoiler verdi bu yüzden böyle yazdı. Linlin ortalığı yıkacak evet evet buna inanıyorum, Linlin bu bölüm şov yapacak!Ah be pilavım bu Oda ne yaptı sana böyle...
Aynen ya...ulan bu kadın için kata dedi ki onun için geri gelecek misin dedi... öyle düşemez bu kadın.. ayrica koskoca Oda gidip de Dofu bile doğratmamisken bigmomu mı doğratacak...Lawi seviyorum ama bu çok abartıBenim hala umudum var. Redon, Koreli spoiler verene evil demiş bence sahte spoiler verdi bu yüzden böyle yazdı. Linlin ortalığı yıkacak evet evet buna inanıyorum, Linlin bu bölüm şov yapacak!
Hadi hayırlısı.Benim hala umudum var. Redon, Koreli spoiler verene evil demiş bence sahte spoiler verdi bu yüzden böyle yazdı. Linlin ortalığı yıkacak evet evet buna inanıyorum, Linlin bu bölüm şov yapacak!
Sorma valla. Bunun yüzünden yonko tabiri elden ayaktan düştüİşin kötü yanı bu kadın kendiyle beraber diğer yonkoulara da leke getiriyor.