Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy sıfırlandı. Gitti dinlendi yemek bile yedi. Kaido aralıksız tüm gece dövüştü hala da dövüşüyor. Gücünün azaldığını yamato kendisi söyledi. Ayrıca herkesten darbe aldı. Acı çekti. Adam içince hakisi güçlendi bir tek. Kidin de dediği gibi sonunda sınırına gelecek. O beğenmediğin azar azar yediği hasarlar onu yıpratacak illa ki. Gidip şu şu kaido ile luffyi de kıyaslamayın.
Aynı panelde yamato luffye zar zor ayakta durmasına rağmen tüm yükü sırtlanıyor diyor...
 
Bir tarafta adada dövüşmedik adam bırakmayan, ana karakteri defalarca teklemiş, önüne geleni yamultmuş, bunları yaparken de koskoca adayı taşıyan bir Kaido var. Karşısında o veya bu şekilde saldırılarına fatihin hakisi eklemeyi öğrenmiş bir Luffy. Adamlar şelale gibi haki akıtarak, yeri göğü yararak dövüşüyor.

Bir tarafta da kendini savunmak için base haki bile basmaktan aciz bigmom ve karşısında hakinin zerresini göstermeyen, hurda felan fırlatarak tamamen meyveleriyle dövüşen law ve kidd var.. Ben ömrümde bu kadar yan sanayi bir dövüş izlemedim. Keşke böyle olacağına Luffy Kaido'yu indirirken Zoro ve Sanji de Bigmomı indirseydi, en azından haki görürdük.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık