Yarın bakarız.Resmi çeviride bir şeyler değişebilir.. Yarın çıkacakmış resmi çeviri. @Smoker Bu kaburga kırılması mevzusunda hiç bir şey olmasa bile, kesinlikle bir şey oldu. Sen ne düşünüyorsun ? Hata olabilir mi ?
Yarın bakarız.Resmi çeviride bir şeyler değişebilir.. Yarın çıkacakmış resmi çeviri. @Smoker Bu kaburga kırılması mevzusunda hiç bir şey olmasa bile, kesinlikle bir şey oldu. Sen ne düşünüyorsun ? Hata olabilir mi ?
Doymadı vallaha doymadı @RedTeroR dünyayı yedi doymadı.Eskiden bu D. muhabbetine daha çok önem verilirdi. Oda hep bir hatırlatırdı d.yi. Daha o tarz ince ince yediremiyor. Sanki bayadır D. muhabbeti görmemişiz gibi.
Linlin senin için ne ifade ediyor, azıcık anlatır mısın?Bir gün herkes avatarını Linlin yapacak demiştim, millet, Linlin'in yediği saldırıları avatarları yaptılar. Neyse, ileride herkes Ana'yı saygıyla anacak! Ve herkes onun hatırasına avatarlarını Linlin yapacak!
Öyle bir çeviri yok. Onu aklından çıkar. Doğru çeviri bu.Resmi çeviride bir şeyler değişebilir.. Yarın çıkacakmış resmi çeviri. @Smoker Bu kaburga kırılması mevzusunda hiç bir şey olmasa bile, kesinlikle bir şey oldu. Sen ne düşünüyorsun ? Hata olabilir mi ?
O-Lin kim ki kralın sağ kolu olsunBilmem. Chopper'ın sağ kolu O-Lin halini almıştır belki de, işte o zaman herkes kaybeder.
Benim için ifade ettiği şey iyi patates çuvalı olur. Yani bir yonko düşün adamlar dövüşürken birbirleriyle münakaşaya giriyorlar.Önceden de Luffy,Law,Kid ateşle seksek oynamışlardı.Kaido Law ve Zoro’yu gördü hatta Zoro yerde yatıyordu konuşturmadı bile adamları bastı geçti.Linlin senin için ne ifade ediyor, azıcık anlatır mısın?
Tasarımı hoşuma gidiyor, benzersiz bir karakter. Beyaz, Kaido, Shanks gibi diğer büyük korsanların yanında farklı kalıyor. Dengesiz tavırlarını da seviyorum. Bununla birlikte çocukluğundaki yaşadığı yalnızlık da onu sevimli bulmamda daha etkili oldu ve beklediğim gibi olursa bu karakterin ölümü seri içerisindeki en etkili ölü olacak.Linlin senin için ne ifade ediyor, azıcık anlatır mısın?