Çizer tabi, uzun zamandır çiziyorOda sence Luffy'i gölgede bırakacak bir şey çizermi önce bunu düşünmen lazım.
Zoro
Çizer tabi, uzun zamandır çiziyorOda sence Luffy'i gölgede bırakacak bir şey çizermi önce bunu düşünmen lazım.
Olabilir bu da mantıklı ama kılıcı bu kadar derine sokmasının ne anlamı var ki o zaman ? Şoku verecekse Wano'ya kadar uzatmanın bir anlamı ne ? Onigashimanın zeminine soksun yeter.Bence zemindeki artçı şok. Çünkü kılıcı soktuğu zaman Big Mom sürekli yumrukluyo bırak beni diyo ama biraz daha derine sokmalıyım diyip bırakmıyo. Yani asıl darbeyi Big Mom yedi ama içeriden darbe aldığı için büyüklüğünü göremedik. Düşün zeminde krater açıldıysa BM içeriden nasıl bir darbe aldı.
Ne kadar kalkarsa,daha kötü durumlara da düşebilir.Boşver kalkmasın,delikten düşsün,oradan da denize,denizden de nereye giderse gitsin.Oda'da bunu yazacak çap yok diyeyim en kibar tabirle.
Ben niye kral haki vermiyor diye düşündüm daha sonradan karar verdim ki Kid bu dövüşte kral haki kullansaydı Luffy'e bir numara kalmayacaktı, gölgede kalırdı Luffy bayağı.@Montana
Oda'nın kasasından gizli sayfalar çıktı. Söylentiye göre Law'cı eşi engellemiş bunun olmasını.
Belki Mononosuke çekmiştir dedim ama sen söyleyince tekrar baktım, bayağı içeride hala, denize gidememiş daha.Ana denize düşmez, çünkü Onigashima şu anda Wano'nun üzerinde. Deniz çok geride kaldı.
Çağın başlamasıyla bitmesi bir olduYalnız BM'nin son sahnede Kid'e "en iyi atışını yap, beni düşüremezsin, Ben Big Mom'um" demesi bana Beyazsakal'ın Marineford'taki "Hiç bir şeyden korkmam. Ben Beyazsakal'ım" dediği sahneyi hatırlattı. Her an Big Mom fanı olabilirim. Hatta oldum bile
Bu çağın adı Big Mom!