Bu meyve milletin kalbini değiştirerek kişiliklerini bile değiştiriyor. Bu bölümle saçma olmadı ki bu meyve. Punk Hazard'dan beri böyle. Saçma da olsa güçlü meyve yani. Gücünü inkar edemezsin ki.Kılıcı uzuyor nasıl saçma değil :/
Bu meyve milletin kalbini değiştirerek kişiliklerini bile değiştiriyor. Bu bölümle saçma olmadı ki bu meyve. Punk Hazard'dan beri böyle. Saçma da olsa güçlü meyve yani. Gücünü inkar edemezsin ki.Kılıcı uzuyor nasıl saçma değil :/
Güçsüz demedik zatenBu meyve milletin kalbini değiştirerek kişiliklerini bile değiştiriyor. Bu bölümle saçma olmadı ki bu meyve. Punk Hazard'dan beri böyle. Saçma da olsa güçlü meyve yani. Yaptığını inkar edemezsin ki.
Sorumun cevabını alamadım. Bu saldırı yatalak bırakır mı peki Kid'i?Güçsüz demedik zaten
Neyse Bm savaşı görürüz umarım tam bölüm önümüzdeki sayı...
Tek kişi zor oluyordur sandıkları korumak.Linlinseverler sandıkları terk etmeyin, sonuçlar açıklanmadı henüz.
Okuyucu Oda'nın saçmalıklarına mantık bulabilmek için çaba gösterse de Oda yüzümüzü ekşitmemiz için elinden geleni yapacağından çok da ümitlenmemek lazım...Ben de komedi unsuru olur diye onu düşünmüştüm de umarım olmaz.
Buradan çok güzel şeyler çıkabilir.
Daha önce Luffy , Bm gibi karakterlerin ölmesi gerektiği durumlarda ölmediklerini görmüştük. Bu olay üzerinden bunun sebebi açıklanabilir.
Zoro ölüme karşı gelir...