Biz ona güçlü meyve diyelim saçmadan ziyade. :dHerkeste saçma meyve yok kusura bakma :'P
Kid, Fatihin hakisini açarsa bu iş tamam
Kid'e şu saldırıyı yapsa sence ne olur. Kid'i yatalak bırakır mı ?
Biz ona güçlü meyve diyelim saçmadan ziyade. :dHerkeste saçma meyve yok kusura bakma :'P
Kid, Fatihin hakisini açarsa bu iş tamam
Queen dövüşünde de aynı şey söyleniyordu. Böüm ismi Kid ve Law big moma karşı ise diğer bölüm Mom düşer.
Yok ya Queen dövüşüyle bu aynı değil. Düşen karakterleri son panelde saldırı yemiş çiziyor. Sanji Queeni tekme manyağı yaptı birde etkileyici panel olmasa da baya vuruyor yani. Burda replik söyletmiş şu replikten sonra düşürmez yani bence ben ihtmial vermiyorum. Zaten şu saldırılara koskoca yonko düşcekse ağlayalım artık. Lawın saldırısını baya etkili çizmiş falan ama düşmemiştir yok yok yok.Queen'in sunuluşu da hiç düşmemiş gibiydi, aklımın ucundan geçmemişti orada düşeceği ama gördük.
Bölüm ismi de ortada, bilemiyorum belki de
Kılıcı uzuyor nasıl saçma değil :/Biz ona güçlü meyve diyelim saçmadan ziyade. :d
Kid'e şu saldırıyı yapsa sence ne olur. Kid'i yatalak bırakır mı ?
Çatıya çıkmana izin vermeyeceğiz sözü BM düşmedi diyor bence. 10 15 sayfaya düşer.Queen'in sunuluşu da hiç düşmemiş gibiydi, aklımın ucundan geçmemişti orada düşeceği ama gördük.
Bölüm ismi de ortada, bilemiyorum belki de
Zoro çatıda çok hasar aldı düştü. İlaçla kaldırıldı. King'de o kadar hasar almadı dayandı. Bunlar gibi yenemeyeceği bir düşman karşısında bir anda 10 kat dayanıklı olmuş gibi çizilmedi.Zoro düşmedi mi dayanıklı Law Kid Luffy olunca inmeme yolu. Güzel hikaye.
Kusura bakma çok hasar aldı başta düşmedi. Ayakta durması gerektiği kadar senaryo ayakta bıraktı onu. Şimdi yine aynı senaryo kurtaracak onu.Zoro çatıda çok hasar aldı düştü. İlaçla kaldırıldı. King'de o kadar hasar almadı dayandı. Bunlar gibi yenemeyeceği bir düşman karşısında bir anda 10 kat dayanıklı olmuş gibi çizilmedi.