Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar dandik ya.
Yine Bigmom kazanmış iş bitirecekken saçma sapan durumlara giriyor başka işlerle uğraşırken saldırı yiyor üst üste. Adam akıllı kafa kafaya çarpıştırıp kaybettireceksen kaybettir şu kadını. Lütfünün 3+ raundluk dövüşü bile daha mantıklı bundan. Bari kafaya kafaya çarpışıyorlar dövüşün son anlarında.

Zoro'nun durumu da çok ilginç Azrail meyve kullanıcısına falan benzemiyor.
İzo'nun kaybetmesini istemem ama zaten çok kötü hırpalanmış gibi çizilmiş pek umutlu değilim.

Şaka mı yoksa Law tek eliyle koldan girip kafadan kılıcını mı çıkardı?
Kid'in saldırısı ne anlamadım ama Law'ın saldırısı çok iyi.
 
Son düzenleme:
Big mom zaten dengesizin en öde gideni kendi kendine ya modu değişiyor ya uyuyor vs. onlara şaşırmıyoruz da Zoro acı şovu başlıyor sanırım, normalde zoro dışında kimsenin göremediği bir karakter çıkabilir, fakat sadece brook görebiliyordur müdahale ediyordur falan gibisinden bir şeyler çıkarsa güzel olabilir.
 
Big Mom'a vurabilmek için ölü taklidi yapmışlar :) Şaka bir yana bunlar da Luffy gibi inmeme yoluna girmişler. Big Mom pestillerini çıkarmış ama yok nafile. O değil Big Mom yenildi ise iki saldırıya gitmiş olacak. İkidir aynı kombinasyon. Yonkou savaşının vasatlığına bak. İkisinde de Law sürpriz faktörünü kullanıp Big Mom'ı yaralıyor, Kid de bu açıktan faydalanıp başka türlü sittin sene işe yaramayacak hurdalarıyla vuruyor.
Zoro düşmedi mi dayanıklı Law Kid Luffy olunca inmeme yolu. Güzel hikaye.
 
Big Mom dövüşü biraz da Kid yüzünden vasat geçiyor. Law zaten yetenekleriyle çok iyi işler çıkardı. Big Mom'ın suratı gördük ne hale geldi son atağında. Kid'e Oda niye böyle yapıyor. Azıcık X men bile izlemedi mi bu adam?
 
Anlaşıldı Yonji ve Niji'yi bizzat Puding kurtaracak :artiz:
Law bu ark sonu hızını alamayıp tüm keki feth edip esirleri serbest bırakacak sonrada “trafalgar isminin birincisi, D. İsminin asıl taşıyıcısı, dünyanın koruyucusu, 4 denizin hükümdarı, yonko katili, kidin kurtarıcısı, kölelerin özğürleştiricisi, tanırının yer yüzündeki silüeti olucak . 😂😂😂

Kid de belediyeden çöp konteynırı ihalesini alıp sabah akşam demirden çöp konteynırı üretecek😂😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık