Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Operasyon Meyvesi açık ara bu serideki en saçma Şeytan Meyvesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. O an ne lazımsa, meyveden ona göre bir güç çıkıveriyor. Şimdi de kılıcını Napoleon gibi yapıp uzatarak büyütmüş. Sonraki bölüm kolunu bacağını da keser, Oda ona da bir şey uydurur.
 
Yonkou'ya kafa kafaya çarpışma çizmiyor resmen. Law anca sürprizle vuruyor. Kid de o da yok. Law olmasa vuramayacak bile. Rezil bir vs. Ayrıca Kid'in yerinde Zoro da olsa olurmuş. Law açık oluşturunca reyiz de çizerdi. Vs biterdi şimdiye. Hatta Brook olsa bile daha etkili olurdu. Homiesleri falan keserdi.
 
Law kebapçı olmuş ? Bu arada atı Law koşturuyor spikerliği Kid yapıyor. Kid'in bundan daha fazlasını yapması lazım, çelik çomak oynamakla yonko düşmez. Oda Kid'e saldırı ararken tıkandı besbelli, hurda topla şekil ver sonra vur. Bu ne ya ! Zoro'ya ne içirdin Chopper ?
 
Zoro'nun gördüğü varlık, Zoro'nun, Enma'nın efendisi olmak için geçeceği son test ya da kılıcın kararmasıyla alakalı. Tam olarak emin değilim ama etrafta çok yoğun bir güçlendirme kokusu var.
 
Berbat bir mücadele. Eski ajan filmlerinde falan kötüler iyileri yakaladıklarında tuhaf planlarla iyileri öldürmeye kalkarlardı, sonra bulundukları yeri terkederler ve yakalanan ajanlar oradan kurtulma fırsatı bulurlardı. Aynı o şekil.

Linlin bunları öldürmesin, eee bunlar arkadan saldırsın.
Ee Oda, Linlin bunları neden öldürmüyor? Cevap yok.
Yani hani Luffy gibi bir yerden düşseler ve Linlin onlara dokunamayacak olsa anlarım, la önünde 2.80 yatıyorlar, vursun bitsin. Saçma sapan bir mücadele çiziyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık