amiraller olmasa sence yonkoular hükümet denen bişey bırakırlar mıydı yoksa ezer geçerler miydi? unutmuşum garp 4 yonkouya bedeldi demiDünya'da düzen mi sağlamışlar
amiraller olmasa sence yonkoular hükümet denen bişey bırakırlar mıydı yoksa ezer geçerler miydi? unutmuşum garp 4 yonkouya bedeldi demiDünya'da düzen mi sağlamışlar
800 yıl sağlamışlar evet. Roger döneminde bile iyi veya kötü denizciler düzeni sağlamış. Tabi bu düzeni yeni nesil bozacak o ayrı mesele.Dünya'da düzen mi sağlamışlar
amiraller olmasa sence yonkoular hükümet denen bişey bırakırlar mıydı yoksa ezer geçerler miydi? unutmuşum garp 4 yonkouya bedeldi demi
Yani siz şimdi Op'a bakıyorsunuz ve düzeni sağlanmış bir dünya görüyorsunuz öyle mi800 yıl sağlamışlar evet. Roger döneminde bile iyi veya kötü denizciler düzeni sağlamış. Tabi bu düzeni yeni nesil bozacak o ayrı mesele.
çok net ki denizciler denen kişi olmasa korsanlar yağmalamadık talan etmedik şehir bırakmazdı. her yer çok daha boktan olurdu bu net yani. kutsal ejder olayı çok başka bişey. yani topu topu bilemm kaç kutsal ejder mi o kadar köylüye zulüm yapıyor katlediyor yoksa korsanlar mı?Sağlamışlar tabi baksana düzen olmasaydı çoktan kutsalların içinden geçerlerdi iyiki amiraller var
Düzen ararken bizim dünyamızdaki gibi mi olmasını bekliyorsun Red? Adamlar yonkou'lara bölge bırakmanın ve karışmamanın da düzen olduğunu düşünüyorlar. Bu düzen şimdi bozuluyor çünkü düzeni bozan adamların hikayesini okuyoruz.Yani siz şimdi Op'a bakıyorsunuz ve düzeni sağlanmış bir dünya görüyorsunuz öyle mi
Tabi ki bir mesaj var.Alttan verilen bir mesaj varsa anlamadım. Okuduğum gibiyse şaka olduğunu umuyorum
Kizaru'nun karizmasına laf etmedim, etmem deTabi ki bir mesaj var.
Adalet dediğin şey düzen dediğin şey herkes için geçerli değilse bunun adı düzen değil düzensizlik adalet değil adaletsizliktir.Korsan birinin parasını malını canını yaktığında gidip müdahale diyorsun ama kutsal yaptığında müdahale etmiyorsan bunada düzen diyorsan sen diyecek lafım yok.çok net ki denizciler denen kişi olmasa korsanlar yağmalamadık talan etmedik şehir bırakmazdı. her yer çok daha boktan olurdu bu net yani. kutsal ejder olayı çok başka bişey. yani topu topu bilemm kaç kutsal ejder mi o kadar köylüye zulüm yapıyor katlediyor yoksa korsanlar mı?