En başa yazmak lazımdı.Düzelttim.
En başa yazmak lazımdı.Düzelttim.
Bence hayır. Tamamen aşağılanmamak için Mom'ın istediğini yapmasına izin vermiyorlar. Kendilerini kanıtlamak istiyor, ikisi de.Kid ve Law, Luffy'nin tayfası gibi konuşmuşlar. Ölsek bile çatıya gitmene izin vermeyeceğiz falan. Siz Luffy zora düşmesin diye mi savaşıyorsunuz hayırdır?
Artık ne emcükleniyorsa... Zoro emcükleyecek ksksksskEnma gibi o da mı haki emcüklüyormuş yoksa? xD
Şansa bak tam da o sırada uyanıyor.Uyanmış başını kaldırdığı sırada iskeleti görüyomuş tam ona saldırırken
Bilmem ki varda demediBu kesin mi?
Vivresi var mıydı Garp'ın. Orada yazar muhtemelen.Bilmem ki varda demedi
Onda sıkıntı yok da sözcük seçimleri yancılık kokuyor. Seni ne olursa olsun yeneceğiz demek var, çatıya çıkmana izin vermeyeceğiz demek var. Karizmalarını çiziyor Oda.Bence hayır. Tamamen aşağılanmamak için Mom'ın istediğini yapmasına izin vermiyorlar. Kendilerini kanıtlamak istiyor, ikisi de.
Tam yazıyordum @Smoker benden önce yazmış.Law neyse de Kid zaten tükürdüğünü yalayan bir karakter her zaman. Fazla şaşırmamak lazım.
Yazık etti yağız delikanlıya. One Piece olmuş Yan Piece.Yancılık bulaşıcıdır. Law iki dakikada Kid'i de kendisine benzetmiş.
Sengokuda varmış galibaVivresi var mıydı Garp'ın. Orada yazar muhtemelen.