O zaman.. Ace = Beyazsakal.. Bu da Ace'in potansiyel > Luffy yapar :dÖyle düşünüyorsan kendince haklısın.Ben genellikle denklestiriyorum ya Oda da seviyor böyle şeyleri.Sonucta Yamato tayfanın Odenı.
O zaman.. Ace = Beyazsakal.. Bu da Ace'in potansiyel > Luffy yapar :dÖyle düşünüyorsan kendince haklısın.Ben genellikle denklestiriyorum ya Oda da seviyor böyle şeyleri.Sonucta Yamato tayfanın Odenı.
"Hız da gözlemde falan da Zoro önde" yazıpta.. bu klibi atma bana çünkü çok komik duruyor :d
Ee öyle zaten ? dur benim tepkimi de atiyim"Hız da gözlem de falan da Zoro önde" yazıpta.. bu klibi atma bana çünkü çok komik duruyor :d
King hızlanınca vurmak için önce darbe yiyip sonra yerde saldırı atan adamla. Geleceği gören Luffynin bile tam sıyrılamadığı Thunder Bagua'yla denk çarpışan Yamato, Zoro'dan yavaş. Aynen AynenEe öyle zaten ? dur benim tepkimi de atiyim
King de tospağa olduğu evet ki Zoro orda gözlem hakiyle görüyor geldiğini bilerek darbe alıyor ama işte base Luffy'den hızlıymış he Yamato bravo diyelim.King hızlanınca vurmak için önce darbe yiyip sonra yerde saldırı atan adamla. Geleceği gören Luffynin bile tam sıyrılamadığı Thunder Bagua'yla denk çarpışan Yamato, Zoro'dan yavaş. Aynen Aynen
Zoro'nun gözleminin daha iyi olduğunu nereden çıkardın Pica savaşından mı :d
''ki Zoro orda gözlem hakiyle görüyor geldiğini bilerek darbe alıyor ama işte'' bu nerede oluyordu ?King de tospağa olduğu evet ki Zoro orda gözlem hakiyle görüyor geldiğini bilerek darbe alıyor ama işte base Luffy'den hızlıymış he Yamato bravo diyelim.
Zoro'nun Pica'daki gözlem hakisi bile hiç gösterilmeyen Yamato'nun gözlem hakisinden iyidir evet
Buna çok iyi cevap verirdim de çok uykum var.Ondan 2x önde zaten. Enma ya takılma arc sonu zoro anca yetişir. Onun olduğu lige yeni çıktı zoro.
Mangadan sayfalarla olsun da ben beklerim sorun değil.Buna çok iyi cevap verirdim de çok uykum var.
''ki Zoro orda gözlem hakiyle görüyor geldiğini bilerek darbe alıyor ama işte'' bu nerede oluyordu ?