Law ve Kid ikilisinin bir İmparatorla savaştığı unutuluyor sanırım... Belirli klasmanın altındaki saldırıları pek tınlamıyor İmparatorlar... Özellikle bedenin Linlin ve Kaido gibiyse...
Yukarıda MW ve Alpamis zaten söylemiş ama ben hem manga sayfalarını atmak ve söyleneneleri bir mesajda toparlamak istiyorum. Öncelikle bilinçli olmayan Linlin'i Queen karşısında izliyoruz.
Queen görüldüğü üzere Linlin'den yumruk yiyor ve helikopter gibi sallanıyor ve bu saldırıyı yer yemez ayağa kalkamıyor bir süre yerde yatıyor.
Daha sonra bilinci açıkken bu kadar rahat tutturamayacağı bir saldırı atıyor.
Uçarak antik zoan gücüyle kafa atıyor Big Mom'a ve ancak hafızasını geriye getiriyor.. daha sonrasında Linlin uykuya dalıyor. Bayılma başka uykuya dalma başka arada fark var altını çizeyim
Şimdi uyanışsız çöp görülen Kid'e bakalım.
Queen gibi doğrudan suratına yumruk yiyor ve hiç tınlamadan dövüşmeye devam ediyor.
Sıradan yumruğu geç Ikoku yeyip yere düşmeden ayağa kalkıp, Linlin'e uyanış atıyor.
Uyanışla da Law'la birlikte dizi bile kanamaz denilen kadına yıllarca yemediği hasarı atıyor. Bir de çıkıp hala Queen, King diyorsunuz tövbe estağfurullah...
Keşke Kid ve Law, Mamayla dövüşmeden Bm korsanlarına bir şov yapsaydı şelaleden düşmeyelerdi... Bu kadına veya Kaido'ya hasar atmak her yiğidin harcı değil fakat.. işlemeyen saldırılarını hor görmenin alemi de yok. Queen'e veya Kinge atsa o saldırıların çoğu etkili olurdu merak etmeyin.. özellikle Metal arasında sıkıştırıp baskılayan, Punk Vise gibi saldırılar fena kan alır komutanlardan.
Neyse ben önceden de dedim şimdi de diyorum. Kid, Queen'i uyanışsız, uyanışla da Kingi alır.