Luffy bu ikisini meyve kullanmadan, dinlene dinlene döver, ondan sonra gider karasakalla vs atar. Neye dayanarak bunu söylüyorum? Çünkü bu ikisinin hakisi Luffy'nin hakisine yaklaşamaz bile. Peki bu ikisinin hakisi bigmom'un hakisine yaklaşabilir mi? Hayır onada yaklaşamaz, peki nasıl oluyorda bu ikisi bigmomu dövüyor? çünkü bigmom haki kullanmadan her saldırıya kafa atıyor. Eğer bigmom bir kez olsun vücuduna silahlanma hakisi kaplayıp savunma yapmayı akıl etse yediği hiçbir saldırıyı yemezdi.Pek çok kez söyledim gene söyleyim, bu üçünün denk olması gerektiği fikri zamanında benim de içime düştüğüm yanlış bir bakış açısından ibaret.
Saobody'de bu üçü bir araya geldi güzel bir sahneyle. En fazla öne çıkan supernovalar bunlar denk bunlar düşüncesini doğurdu. Ama nedense sonradan Luffy tayfasıyla tek PX alırken bu ikisinin tayfalarıla tek PX almasını görmezden geldik.
Şuanki durum ise Oda'nın dengeleri mahvetmesi değil, bilmem kaç bölüm önce zaten gösterdiği şeye uygun şekilde dövüş ayarlaması.
Peki bu Luffy'nin ikisini aynı anda dövebileceği anlamına mı gelir? Benxe hayır öyle düşünmek abartı olur. Ama bariz olan Luffy'nin hep bu ikisinden ayrı ligde olduğudur.
Yani işin özü haki kullanmayan "imparatorun" aksine şelale gibi haki akıtan Luffy bu ikisini eforsuz döver. Ha 1039. bölüm olur, artık oda aklımızla alay etmeyi bırakıp BigmomVSLaw&Kidd dövüşüne haki ekler bizde bu ikisinin haki kullandığını görürüz, o zaman ne görüyorsak ona göre konuşur yorumumuzu yaparız elbet ama şuan durum bu.