O çok net hacı. Oda bize Luffy ile ilgili planlarını göstermek için insanüstü bir çaba gösteriyor. O kadar çok gözümüze sokuyor ki seçilmiş peygamberini çoğunluk olarak bıktık. Ama işte bu üç süpernovanın yolları kesişiyor, birleşiyor, bir şeylerde ortaklaşıyorlar vs vs ya. Belli ki bunlara da bir anlam yüklemiş kendince. O yüzden bir denge olması gerekiyor mantıken. Yok tabi o konuda katılıyorum. Oda bunu başarabilecek nitelikte biri değilde işte ister istemez mantıken bir şeylerin gerekli olduğu çıkarımı geliyor akla falan filan.
Pek çok kez söyledim gene söyleyim, bu üçünün denk olması gerektiği fikri zamanında benim de içime düştüğüm yanlış bir bakış açısından ibaret.
Saobody'de bu üçü bir araya geldi güzel bir sahneyle. En fazla öne çıkan supernovalar bunlar denk bunlar düşüncesini doğurdu. Ama nedense sonradan Luffy tayfasıyla tek PX alırken bu ikisinin tayfalarıla tek PX almasını görmezden geldik.
Şuanki durum ise Oda'nın dengeleri mahvetmesi değil, bilmem kaç bölüm önce zaten gösterdiği şeye uygun şekilde dövüş ayarlaması.
Peki bu Luffy'nin ikisini aynı anda dövebileceği anlamına mı gelir? Benxe hayır öyle düşünmek abartı olur. Ama bariz olan Luffy'nin hep bu ikisinden ayrı ligde olduğudur.