Yahu gördüğümüz sahnelerde en azından olur.Dayak atma sahneleri off-panel oluyor çünkü.
Yahu gördüğümüz sahnelerde en azından olur.Dayak atma sahneleri off-panel oluyor çünkü.
Bir dakka eğer Kid'in kral haki sahibi olduğunun tek kriteri bu sahneydiyse biz olayı çok yanlış anlamış oluyoruz. Adam "just like that brat, kid" demiş. Brat derken bir başkasını, Kid derken de Luffy'yi kast ediyor burada. Eğer o virgül orada olmasa Kid'i kast ettiği anlaşılırdı ama anlam değişiyor. Bu hatalı çeviri mi?Şu altyapıyı kullanırsa ikna edici bir mağlubiyeti olur
WB'nin uçan altılısından işteKorkunç tayfada yer alıyor da kendisi korkunç güçlü değil işte.
Orada kastettiği Eustass KidBir dakka eğer Kid'in kral haki sahibi olduğunun tek kriteri bu sahneydiyse biz olayı çok yanlış anlamış oluyoruz. Adam "just like that brat, kid" demiş. Brat derken bir başkasını, Kid derken de Luffy'yi kast ediyor burada. Eğer o virgül orada olmasa Kid'i kast ettiği anlaşılırdı ama anlam değişiyor. Bu hatalı çeviri mi?
Ben bölüm isminden ve Oda'nın önceki dövüşleri geçiştirmesinden dolayı endişeliyim bu konuda.Yok be.. kaybeden birine söylenen sözler değildi onlar, Linlin inecekse son atak veya ataklar çok über olacaktır
İsteğimi soracak olursan, ben de aynı şekilde düşünüyorum.Karizmasını yerle bir etseler de koca ana hala bir imparator ben bu ikilinin kazanmasını istemiyorum en azından bu şekilde
Uyanışın zamanı geldi gibi ya.Luffy ya uyanış açacak yada yeni bir Gear formu.Benim tahminim yeni Gear formu açacağı üzerine.
Thatch Ace'in övdüğü adam İzo'dan zayıf olması çok zor.Tayfanın ilk 5-6 sı tartışmalı olan karakter bile 510 milyon ödülle geziyor.WB tayfasının etkisi işte.Mw de uyuyadursun kenardaWB'nin uçan altılısından işte
Thatch featless önüne atmaya gerek yok. Net güçsüz olduğu 5 isim var Marco, Jozu, Vista ve Teach, Ace ikilisi
gücünü mü övüyor ? nerede.. bir şey mi atladımThatch Ace'in övdüğü adam İzo'dan zayıf olması çok zor.
Kid derken kast ediyor olamaz çünkü Luffy ile konuşuyor. Brat derken Kid'i kast ediyor olabilir ama o da garanti değil. Brat ve kid arasında virgül olmasa evet bu kadar net konuşabiliriz ama virgül kesinliği bozuyor. Hele bir de elimizde Yamato gerçeği varken.Orada kastettiği Eustass Kid
Yanlış hatırlamışım Her ne kadar wb tümenleri güce göre gitmese bile ilk sıraların diğer sıralardan daha güçlü olması durumu var ama.İzo'dan zayıf olduğunu sanmam.gücünü mü övüyor ? nerede.. bir şey mi atladım