O tayfayla anca toplu sünnet törenlerinde çocukları kılıcıyla aynı anda sünet ederdi başka bi cacık olmazLaw'un meyvesi acayip bir şey ya. Luffy gibi hakisi olsa erkenden Yonkou olurmuş hatta o zekayla banko K.K olacak çocuk.
O tayfayla anca toplu sünnet törenlerinde çocukları kılıcıyla aynı anda sünet ederdi başka bi cacık olmazLaw'un meyvesi acayip bir şey ya. Luffy gibi hakisi olsa erkenden Yonkou olurmuş hatta o zekayla banko K.K olacak çocuk.
Valla haklısın. Vizyon önemli. Ali Koç gibi bir şey işte.O tayfayla anca toplu sünnet törenlerinde çocukları kılıcıyla aynı anda sünet ederdi başka bi cacık olmaz
Adamı kafasına göre çiziyor, enerjisi biten adamın ne tesadüf enerjisi bitmedi üstüne kılıcı felan uzadı. Niye o zaman bir balığa oda açtırmadım, tutarlılığına atliyim oda hahaahshOda gene kafasına göre Law'ın meyvesinin işlevini esnetiyor.Harbiden şu meyvenin tam olarak ne yaptığını on yıldır açıklayamadı adam.
Bu kadar kesin yargılar ile konuşmamak lazım. Op evreninde her şey çok çabuk değişebiliyor. Onların kazanmasını istememden veya çok sevdiğimden dolayı söylemiyorum ama durum bu. Benim bakış açıma göre ve oda’nın çizim tarzına göre big mom yenildi ve eğer bir dahaki bölüm tekrar big mom savasını gösterir ise o savaşı bitirecek gibi yada şöyle diyeyim yaklaşık bir bölüm daha çizer bu savaşı fazla uzamaz.Tayfalarının lütfen öldürme diye yalvardığı ,ağladığı bir durumda hala Big Mom düşecek diye bekleyenler var . Bu bölümle birlikte Big Mom >Law +Kid olduğu kesinleşmişken hemde ...
Umarım öyle olur gerçekten sonlansın bu savaşlar artık tejrar yamato, raizo veya momo’yu sayfalarca görmek istemiyorum, sonuçlansın istiyorum.Haftaya bölüm renkli olacakmış. Bigmom düşüyor!!!