Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla şimdi bakamıyorum da. ama dediğim şeyi luffy demiyordu hyo içinden geçiriyordu farklı birşey bu diye. belki udondayken olmuştur. uygun bi zaman bakarım tekrar. yanlışta hatırlıyor olabilirim.
İşte onu tam hakinin olayını yapamadığı için diyor. Çünkü orda temas ediyordu vururken. Gardiyanlara karşı da aynısı olmuştu.
 
İşte onu tam hakinin olayını yapamadığı için diyor. Çünkü orda temas ediyordu vururken. Gardiyanlara karşı da aynısı olmuştu.
yanlış hatırlıyor olabilirim bi ara bakmam lazım.ama dediğim gibi sanki ryoudan daha farklı(üstün olarak) bir şey kullanıyormuş gibi tepki verdi hyo diye hatırlıyorum. neyse ne bakarım bi ara :)
 
ryou sadece bir lehçe gibi bişey.. :D :D haki in kullanış şekli ve enerjisi farklı.. luffy de bunu en iyi kullanabilecek potansiyele sahip seçilmiş. yanı benim fikrim luffy inin ki farklı bir seviye. ne ryou ne kral haki.. tamamen farklı bişey ço yüzden kafa tutuyor. Önemli olan ama bu değil illaki güçlenecek ana karakter.. önemli olan bence mevzular, vs ler ve diyaloglar... zaten sürekli gelişiyor, gelişecekte ve biz her defasında ..'' lan bu neymiş be ' dicez.. :D :D
 
Arkadaşlar mantıken zaten Luffy, Kaido'dan güçlü. Biri 8 metre iri yarı kaslı vs biri 1.70 cm sıska birşey. Olay budur... Hadi bana eyvallah.

(Tabi lastiği 8 metre gerince güzel güç ortaya çıkıyor orası ayrı) :D
 
Fesatlığımdan rahat bir 15 sayfa okumuşumdur Robin ile alakalı. Uzun lafın kısası olarak şunu diyorum; Robin'in durumu tamamen bir senaryo boşluğudur ben bu boşluğu doldurmak için insanların teorilerinden beğendiğimi seçip ona inanmak zorunda değilim bu kadar önemli ve hassas bir durumun bana mangaka tarafından direkt gösterilmiş olması gerekirdi bu zamana kadar. Ama bilgisine, sakinliğine ve memelerine can kurban beybisinin. Severiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık