Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok be killer hawkins bile zorlanmadan yendi. hendikaplı durumda olmasına rağmen ve yonkolarla vs attıktan sonra. sanji katayı yenemez.beckmanı yenemez,shiryu yu şuan bilmiyoruz ama tayfanın en büyük düşman tayfası sağ kolu oldugundan yenemez şu aşamada diye düünüyorum ama ecüş bücüş agız saldırısı yapan kingi sanji de yener şuan he muhtelen zorodan biraz daha fazla zorlanarak yener ama yener yani.
Hawkins bence en güçsüz nova Bonney'den sonra. Yc5 ediceğini düşünmüyorum. Drake daha güçlü.
Ben King'le kafaya kafaya gidiceğini ama sonda kaybediceğini düşünüyorum.

Hawkins bence en güçsüz nova Bonney'den sonra. Yc5 ediceğini düşünmüyorum. Drake daha güçlü.
Ben King'le kafaya kafaya gidiceğini ama sonda kaybediceğini düşünüyorum.
bende hawkinsin güçsüz oldugunu düşünüyorum diğer novalara göre ama işte killer hiç zorlanmadı karşısında o kadar hendikapa karşı. hani drake de hawkinste cp0 da normal şartlarda kaidoya zarar veremez(derisini geçemez, oden paranoyasına girmedikçe kaido) ama killerın kaidoya yaptıgı o içten zarar veren saldırı baya etkiydi. o saldırıyı drake yada cp0 yese perte yakın hale gelir. birde drakeden beklentimiz yüksekti de wano başından beri nüne gelenden dayak yedi adam sadece numbers tekledi ki onu bizim franky de yaptı

bende hawkinsin güçsüz oldugunu düşünüyorum diğer novalara göre ama işte killer hiç zorlanmadı karşısında o kadar hendikapa karşı. hani drake de hawkinste cp0 da normal şartlarda kaidoya zarar veremez(derisini geçemez, oden paranoyasına girmedikçe kaido) ama killerın kaidoya yaptıgı o içten zarar veren saldırı baya etkiydi. o saldırıyı drake yada cp0 yese perte yakın hale gelir. birde drakeden beklentimiz yüksekti de wano başından beri nüne gelenden dayak yedi adam sadece numbers tekledi ki onu bizim franky de yaptı
Hawkins zaten 1v1de baya güçsüz çar. En ufak açığında killer kesti geçti. Cp0 ileri seviye haki biliyorsa hasar verebilir Kaido'ya ya da Killer Law gibi özel tekniği varsa.
Ben baya etkili olduğunu düşünmüyorum Killer'ın yaptığı saldırının her yapılan saldırı güçlü olmuyor çünkü bu mantıkla bütün kınlar Kaido'yu deşti yenilmesi lazımdı Kaido'nun. Deriyi geçince olay bitmiyor. Cp0 o saldırıyı yese tabi etkilenir ama aşırı koymaz. Belki yemez bile kaçar saldırıdan.
Drake'den benim de beklentim vardı beklentiyi karşılamadı.

Bölüm 450. İlk kez Hogback'tan Wano diye bir yerin olduğunu öğreniyoruz ve (ceset de olsa) Ryuma ile tanışıyoruz.

Bölüm 456. Kaido'nun adını öğreniyoruz (bu kısımda onun bir İmparator olduğunu bilmiyoruz). Moria onun Yeni Dünya'da yaşadığını söylüyor, ama ülke adı vermiyor.

Bölüm 470. Kısa süre önce tanıdığımız Oars'ın lakabının kıta çeken olduğunu öğreniyoruz (balonda kunihiki yazmışlar, çevirisi Kıta Çeken) ve Oars'ın vivre kartında zamanında yarattığı ülkenin halen varlığını sürdürdüğü bilgisi geçiyor.

Bölüm 490. Sisin içinde çok belli olmasa da, devasa bir yaratık ya da yaratıklar görünüyor. Söylenene göre Korku Barkası 12 sene önce buraya gelmeden önce de Florian Üçgeni'nde gemiler kayboluyormuş. Sisin içindeki bu yaratığı kimsenin bilmemesi ve bir efsane olması mümkün.

Eğer Oda bu dev yaratığı işleyecekse, bundan iyi fırsat bulamaz.

Bölüm 450. İlk kez Hogback'tan Wano diye bir yerin olduğunu öğreniyoruz ve (ceset de olsa) Ryuma ile tanışıyoruz.

Bölüm 456. Kaido'nun adını öğreniyoruz (bu kısımda onun bir İmparator olduğunu bilmiyoruz). Moria onun Yeni Dünya'da yaşadığını söylüyor, ama ülke adı vermiyor.

Bölüm 470. Kısa süre önce tanıdığımız Oars'ın lakabının kıta çeken olduğunu öğreniyoruz (balonda kunihiki yazmışlar, çevirisi Kıta Çeken) ve Oars'ın vivre kartında zamanında yarattığı ülkenin halen varlığını sürdürdüğü bilgisi geçiyor.

Bölüm 490. Sisin içinde çok belli olmasa da, devasa bir yaratık ya da yaratıklar görünüyor. Söylenene göre Korku Barkası 12 sene önce buraya gelmeden önce de Florian Üçgeni'nde gemiler kayboluyormuş. Sisin içindeki bu yaratığı kimsenin bilmemesi ve bir efsane olması mümkün.

Eğer Oda bu dev yaratığı işleyecekse, bundan iyi fırsat bulamaz.
Yalnız her tanıtımda ipucu olması bu yaratığın oars olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Ryuma ve Wano söylendikten sonra Kaido anlatılması, Kaido'nun yeni dünyada Wano da olması. Sanki yemeğin tüm malzemeleri orada ve hepsini iki yıl sonra görüyor gibiyiz.

Yalnız her tanıtımda ipucu olması bu yaratığın oars olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Ryuma ve Wano söylendikten sonra Kaido anlatılması, Kaido'nun yeni dünyada Wano da olması. Sanki yemeğin tüm malzemeleri orada ve hepsini iki yıl sonra görüyor gibiyiz.
Yüzyıllardır uyuyan bir efsane olduğundan bahsediliyor. Canlı gördüğümüz tek Oars'ın tayfası falan vardı, korsanlık yapıyordu.

Belki de Roger tek talihsizligini Poseidon'da yaşamadı.Belki de Roger'ın gemisinde taşıdığı o gizemli, devasa yumurta Uranus'dü ve Roger o yumurtanın çatlamasını bekledi.Belki çatladı belki de catlamadı, ama o yumurta Uranüs ise tıpkı Posedion gibi doğru kişi ve doğru zamanı bekledi.

Antik silahlar:
Plüton, olayı tüm adaları yok edecek güce sahip bir savaş gemisi.
Anahtarı:Vivi

Posedion, olayını kısaca denizin hakimi diyebiliriz.kendisi aslında bir deniz kızıdır.Yani hem anahtar kendisi hemde Poseidonun kendisi.

Uranüs, Karanlık Yüzyıl'da ortaya çıktığı bilinen bir silahtır. Tarihte geçen eylemleri ve neye benzediği hala bilinmezliğini korumaktadır.Efsanedir.Gökle alakalı olduğunu tahmin ediyoruz.Ve bana göre Muhtemel anahtarı Momonosuke.

Tüm bunlarla yola çıkarak ben Uranüs'ün o yumurta olduğunu ve anahtarının Momo olduğunu düşünüyorum.Yuz yıllardır görünmeyen Uranüs'ün görünmesi için doğru kişi ve doğru zamandayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık