Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm novalarla savaştı, aralıksız ada uçurdu. Şimdi o adayı zayıflayınca tam tutamadı dersek, %30 adayı götürmeye ayırdı en baştan bariz belli. İlk başta zaten %50 vererek savaştı, ezdi geçti. Şimdi luffy %28 lerine düşmüş Kaido ile eşit dövüşyor.

%28 - %35 arasında gidip gelir. Her şey çok mantıklı gelmeye başladı şimdi. Normal ya, bırakalım da luffy de %30lara düşmüş yonkou ile eşit dövüşsün
Ada uçurdu diyince aklıma Law'ın Punk hazart da Vergoya yaptığı son saldırı geldi. Burada neden aynısını yaptırmıyor ODA anlamış değilim.
 
@Smoker bu zunisha hakkında ki düşüncelerin neler? Nasıl ilerler olaylar? Momo’dan emir alacak mı yoksa almadan mı bir yerlere saldıracak ne düşünüyorsun?
 
O ünvan Wb yaşarken de vardır bence en güçlü anlamı taşıdığını sanmam.Birebirde en güçlü diyorlar o ayrı çünkü adam ölmüyor kendi bile yapamıyor.
Şimdi bire bir de kaybediyor işte. Buna luffy bile inanmıyor.

Ada uçurdu diyince aklıma Law'ın Punk hazart da Vergoya yaptığı son saldırı geldi. Burada neden aynısını yaptırmıyor ODA anlamış değilim.
Unutmuştur mangaka, Rosa'da da yapmadı. O zaman havalı olsun diye yaptı.
 
Ondan bahsetme o olay tam bir fiyasko zaten. Dof kafesin dışına çıkarıp izleseydi herkes biçilecekti öyle bir kafesti yani o kafes. Yalandan dövüştü.
Hayır tam tersi Kafes tam bir saçmalıktı. Dof ana düşman olsa da adada öyle azmanlar vardı ki herkes için tehdit yaratamıyordu. Bu yüzden bu kadar tırt bir hax güç verildi... Dof dressrosa dışında on tane yerde dövüşürken çizilsin hiçbir yerde kullanmaz o saçmalığı
 
Dövüşler bayağı iyiymiş. İkisi de müthiş çabalıyorlar ama luffy bildiğin üstünlük kurmuş kaidoya. Yakında düşer bu yılan, çakma ancalagon. Bu da kara ancalagon gibi göğe yükseldiğinde havayı karartıyormuş. Silmarillon’da Earendikl bunu uçan gemiyle yenip kulelerini yıkmıştı. Acaba burada da hava dönüşüne dönüp de kaido kaçarken enel gelip son darbeyi vurup indirir mi acep. Böylelikle yüzükten bir alıntısı olmuş olur Oda’nın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık