Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drake mi çöp ? Drake Jack’ten daha aşağıda değildir Law ve Kid ile arasında çok ciddi fark olmaması lazım.Altılı liderliğine ilgilenmiyorum diyor.Ajanlar 2 vs 4 atıp kaçırıyorlar haberin olsun.
Law ve Kid, Big Mom'ı indirirse arada çok ciddi fark var demektir. Yine de Drake güçsüz demem, cp ajanı güçlü olduğu için böyle oldu.
 
Şeytan ve meleğe dönüştüren mistik zoanlar yok mu ya.Digimondaki devimon-angemon gibi bişey göremeyecek miyiz bu seride
Adam zoanlar konusunda kabiliyetsiz usta. Ne dersen de. Meyveyi sunsa da işlemesini bilmiyor. Zaten sunduklarını işleyebilse seri çağ atlayacak. Ciddi manada kabiliyetsiz. Ayrıca şunu da belirteyim son zamanlarda çizimleri de çok baştan savma ve kötü.
 
Cp0 elemanları fazla zorlanmadığı için Drake balonmuş gibi gözüktü fakat uçan altılı içerisinde en güçlüsüdür Whos Who ile birlikte. Hatta bana göre bir tık daha güçlüdür Whos Who'dan.

Drake'i güçsüz görüp ya bu elemanı da yenmek marifet değil gibi görüp Cp0 elemanlarına da bir güçsüz yakıştırması oluyor.
Ama Drake'da kullanamadı sanki ya. Novalar adada olunca onlara da güç gösterisi yaptırır diye düşünüyordum ama Drake, Apoo, Hawkins gösteremedi bir şey. Gösterecek zamanları da kalmış mıdır sanmıyorum. Arc bitecek.
 
Zaten forumun şöyle bir huyu var.Bir karakter sevilmiyorsa yada ağır önyargıyla zayıf görülüyorsa kimi yenerse yensin yendiği rakibi çöp olarak görülüyor.Otomatikman onun da değeri artmıyor düşük kalıyor algısı vermek için.Bu daha çok Zoro’da karşımıza çıkıyordu ama Zoro’nun gücü gitgide tescillendiği için ona artık bunu fazla yapamıyorlar.
Ek olarak fan çatışması olunca Zoro ve Luffy'de bu daha çok yapılıyor. O devirde geçti artık. :D

Cp9 yenilse bile Cipher Pol 2 yıl aradan sonra hala aktif faaliyetlerine devam etmiş bu oluşum. Dragon - Sabo baya ciddiye de alıyor bu adamları. Keza Baltigo'da da Cipher Pol tarafı savaşıyor Blackbeard korsanlarıyla. Maskeli elemanlarda ayrı bir yerde diye belirtiyor Robin. Bu kadar şeye rağmen Uçan altılı seviyesinde falan çıkacaksa tüküreyim öyle oluşuma. :ehe:
 
yendikleri Drake onigashima savaşından beri sürekli olarak koşuşturan sürekli olarak vslere giren Drake idi ha dinç olsa sonuç değişir miydi sanmıyorum sadece zorluk seviyesi artardı
 
Bahsedilen meyve Luffy'nin büyük ihtimalle. Luffy'nin Who is who diyaloglarındaki özel meyve olayı havada kaldı, Law'un meyvesi az çok bi sonuca bağlandı zaten. Ölümsüzlük vs.

Luffy off panel uyanış açmış olma ihtimali var. İlla uyanışı nasıl açtığını gösterecekse yarım saat önce diye panele başlar gösterir. Ama bir sonraki bölüm uyanış açmış Luffy sahnesiyle başlayabiliriz.
Uyanmış meyve hakkında konuşuluyor zaten. Luffy uyandırmadı daha.

Drake mi çöp ? Drake Jack’ten daha aşağıda değildir Law ve Kid ile arasında çok ciddi fark olmaması lazım.Altılı liderliğine ilgilenmiyorum diyor.Ajanlar 2 vs 4 atıp kaçırıyorlar haberin olsun.
Ne yaptın sen. Sana ohe ohe ohe ohe ohe ohe diyorum. Şaşkınım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık