Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 yıl öncesinin de bakabilirsin, değişen bir şey yok. Görülen yan etkileri görmemiş mi olacak?
Burada lastik iyi diyenlere sorsan hepsi meyve yemek istese lastik diyecek adamlar. O yüzden lastik iyi diyorlar boş ver.:D

@Daredewill

Tellerin plazma ekranda olması gereken özelliklere sahip olmasıyla Dof'un alakası yok. Teknikler ile meyvenin verdiği özellikler arasında fark var. Kuş kafesi tekniktir mesela. Ama iplerin iyileştirici özelliği olması, görünmeyecek tarzda olmaları felan ipin özelliğidir. Sertlikleri yine iplerle alakalı. Verdiği salt yalın özellikler itibari ile lastik en fazla ortalamadadır. En fazla.
 
Uyanışını görmeden birşey diyemem ama Gomu Gomu no Mi'nin diğer meyvelerden ayıran ne özelliğini gördük ki meyve özel çıksın.

Katakuri'nin meyvesi bile daha efektifti ona bakarsanız.

Bence özel meyve Ope Ope no Mi olmalı.En azından hem efektif bir meyve hemde uyanışı diğer paramecialara göre daha farklı olabilecek bir meyve.
Meyveyi en özel yapan şey aslında evrende haki gibi bi güç olması. Meyve hakiyle birleşince çok iş yapmaya başlıyor.

Gördüğümüz kadarıyla eskiden uzaktan hiken atma ile jet pistol atmayı karşılaştırsak hiken daha iyi derdik. Kolunu logia yapıp yumruğunu fırlatmak da mümkündü.

Ama saldırılara kral haki koymaya başladıktan sonra hasarın %90’ı hakiden gelmeye başlıyor zaten. Bu durumda kral hakili yumruğu hızlı atmak, uzaktan atmak falan daha değerli. Gomu gomu o açıdan çok iyi meyve.

Tabi meyveyi efsane yapacak bişey değil bu. Ama uyanmış hali çok özel bişey olursa şaşırmam ben artık.
 
Niye dayanıklılığını da övüyordunuz. Saldırı gücü G4'ü geçti demediniz mi? Savunması şu an herkesten iyi dediniz. Boş boş şeyler sayıyorsunuz burada.
Editledim.Öne çıkan özelliği hız. Sanji artık normal insan değil.Geçti tabi Luffy'yi.Seri başından beri Zoro ve Sanji Luffy'nin bir arc önceki halini geçmiştir zaten. Sadece hız mevzusunda Sanji şuan ki Luffy'den iyi dedim.Bunun haricinde tüm kıyaslarımız WCI Luffy içindi.
 
Lastik meyvesinin özel bir yanı yok bence.
Ortada yine bir kehanet vs. varsa eğer dünya hükümeti bu meyveyi saklamak zorunda kalmış olabilir.
Yoksa seride gördüğümüz meyvelerden ne farkı var?
Bana kalırsa "özel" olan tek meyve şu ana kadar Law'ın meyvesi, o da ölümsüzlük verebilmesinden ötürü.
 
Kulislerde konuşulana göre bahsedilen meyve Operasyon Meyvesi'ymiş, zamanında Im ve Beş Kadim'e bu meyvenin gücü ile sonsuz gençlik verilmiş, bir noktada meyve kaybolmuş ve Diez Barrels'ın eline geçene kadar bir daha hiç görülmemiş. Meyveyi almak için o kadar para verilmesinin ve adaya ordu gönderilmesinin nedeni de buymuş. Law'un Savaş Lordu yapılmasının sebebi de, Dünya Hükümeti'ne yakın olmasının istenmesiymiş. Meyvesini uyandırdığı zaman aynı işlemi yapmaya zorlanacakmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık