Momo rüyasında bile Kaido'ya son vuruş atamaz. Son vuruş atmaya kalksa yanlışlıkla kendini keser bu, öyle bir karakter.Abi kendini hazırla o zaman :d
Şu iki sahnede de belirtildi hatta bence
Bir kere daha yatarsa ve lütfüler gelip hikaye anlatırlarsa çok komik olur ya hahahaha xDBu arada Luffy ileri silahlanma,ileri kral haki,ileri gözlem hepsini harmanlayarak dövüşüyor.
Öbür türlü bir mantığı olmaz.
Kaido ile ilk dövüşüde değil bazı şeyleri çözdü zamanla.
Ama hep dedim yine diyorum son bir tanklamaya ihtiyacı olur Luffy'nin
Daha fazla insana benzeyecek :d şuan insandan başka her şeye benziyor :SChopper in insan insan meyvesinin uyanışı nasıl birşey acaba daha mı zeki olcak
Şimdi sen bu bölümki dövüşü beğenmedin e mi?Bir kere daha yatarsa ve lütfüler gelip hikaye anlatırlarsa çok komik olur ya hahahaha xD
Bu da söz konusu olabilir.Belki o meyveyi bir Dünya Asili istemiştir. Sırf bu yüzden bile idam edilebilir.
Yatabilir Kaido'nun inmesi kolay olmaz.Bir kere daha yatarsa ve lütfüler gelip hikaye anlatırlarsa çok komik olur ya hahahaha xD
Belki başka hayvanlara insan yetenekleri kazandırır belirli süreliğine. Konuşmadır falan.Chopper in insan insan meyvesinin uyanışı nasıl birşey acaba daha mı zeki olcak
Duaların kabul olsun Ne kadar büyük bir istek böyle. Zoro bu kadar istemiyordurİşin şakası bir yana işallah dileklerimiz gercekleşir kanka ya. Her gün yatmadan bunun için dua ediyorum.