Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, Joy Boy olayını King ile tanışınca öğreniyor yani Xebec sonrası. Fakat arkadaki görüntülerde xebec var. Oysa kendisi öldü aynı şekilde Roger ve Beyaz için de geçerli. Ölen kişileri Joy Boy olacağını var saymaya devam mı ediyor? Doğru çıkmaz diye düşünüyorum.

Dünya hükumetini bir kez daha takdir ediyorum ayrıca. Bu Joy Boy olayını kimseye duyurmayarak en iyisini yapıyorlar. Bak Türkiye mehdiden geçilmiyor. İl başına en az 1 mehdi olduğunu söyleyen düşüyordur, OP evreninde millet Joy Boy hikayesini duysa her yerde Joy Boy olduğunu söyleyen çıkar, huzursuzluk yaratirlardi. Tebrikler Dünya Hükumeti.
Kaido'nun, Joy Boy'u ne zaman öğrendiğini bilmiyoruz. Çünkü ne zaman öğrendiğine dair bir bilgi yok. Zamanla bu düşünce kendisine saçma geldiğinde King ile dalga geçmiş olabilir.
 
Unvan meselesi. Luffy en güçlüsünü yeniyor kabul görülecek fakat yenince Luffy en güçlü olmayacak. O zaman bu unvana sahip olmanın değeri nedir?
Unvan daha çok gazetecilerin insanları gazlaması gibi bir şey sanki One Piece'de. Morgans mesela o yüzden Luffy'e 5.imparator dedi. Bir de düşman havası var Morgans'da hükümete. O yüzden bilerek yapıyor da olabilir.
 
Konumuz bu değildi, başka yere çekiyorsun yapma. :dd Yazdığına cevap verecek olursam görünen köy kılavuz istemiyor, öyle. Kid-Law, Mom'ı yensin. Arcın en saçma vs.si kabul edilir. Ya da yenilsinler hemen Kid-Law'ı çöp yaparlar. Bunlar nefes alsa dert ya. :oleyo:
Kid law yenmesi saçma luffyde saçma yani o kadar erken ki imparator yenmeleri saçmalıklar yumağı arc tamamen.Ama zoro yenince saçma olmaz o zaten hep en tepedeydi :D
 
Yok olmaz. Çünkü daha güçlüleri ile karşılaşacak. En güçlünün rakibi olmamalı mantıkta öyle değil mi?
En güçlünün rakibi olmasa Luffy nasıl en güçlüyü yensin :d Demek istediğim Kaido'ya bu ünvanı takmışlar ama gerçekten en güçlüyse Luffy bu adamı yendiğinde bunun üstüne çıkmış olur, değilse de en güçlü olmaz belli değil yani.
 
Lafın gelişi 50 tane.enmayı aldı kral haki açtı kral hakiyi saldırıya ekledi ateşi kesti bak 50 değilmiş ne olcak bi arcta bu kadar şey normal canım dimi başkası olsa plot armor torpil olur ama zoro olunca ufak tefek şeyler bunlar:hhh:
Ufak tefek şeyler olduğu nerden çıktı ki. Kral hakiyi saldırıya eklemek bile başlı başına çok büyük bir şey. Baygın Luffy'de birden silahlanma kral hakiyi açınca plot armordu Zoro'nun açması da öyle.
 
Anlamadım ki. :bilmem: Soruma olabilecek cevaplar arıyordum sadece .d
Sorunun cevabı yok çünkü net bir 1vs1 olayı değil.Çok farklı dış etmenler saçmalıklar farklı savaşlar güç azalmaları yaralanmalar vs vs bir sürü etkileyen olaylar oldu her iki taraf için.Çıkıp ikiside tam güçleriyle handikapsız kimse karışmadan vs atsaydı derdik luffy en güçlüyü yendi diye ama şuan öyle değil en azından ben demem öyle.
 
İşte bunlar zorocuların mantığı luffy bir arc önceden sağ kol yeniyor zoro bu arc 50 tane power up ile sağ kol yeniyor ama yine zoro luffyden daha güçlü oluyor.Bu aklı kuşa taksan ters uçar :D
Zoro'da da kanat olsa ters uçar. Bi baglanti görüyorum uzaktan :hhh:

Bu arada kaido'yu en güçlü canavar olarak biliyorum, en güçlü karakter olarak degil. Kaido tüm güçlülerle vs. atti. Tam güç ve dayanikliliginda luffy yenemezdi muhtemelen ama aldigi ve alacagi power'lar ile yonkou gücüne bayagi yakinlasti ve hasar rahat veriyor. Elbaf'ta geçicektir diye düsünüyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık