@Borsalino Daha konu açılmadan demiştik zaten... Biraz fazla hızlıyızBiride gear 5 dememiş
Gear 5 veya uyanış benzeri bişe oluyo mu? Luffy veya kaıdo tarafinda?
Bölüm sonunda Luffy: Sen ve Wano'nun şelaleleri yolumdasınız... 5.Vites
@Borsalino Daha konu açılmadan demiştik zaten... Biraz fazla hızlıyızBiride gear 5 dememiş
Gear 5 veya uyanış benzeri bişe oluyo mu? Luffy veya kaıdo tarafinda?
Bölüm sonunda Luffy: Sen ve Wano'nun şelaleleri yolumdasınız... 5.Vites
"Kaido boning Bigmom"Son cümle derken. Çevir yapıp baktım da hangisini kast ettiğini anlamadım.
Neden Linlin'i görmediği de belli oldu. Joy Girl değil sonuçta.Garp'ı neden görmediğini açıklar nitelikte. Cidden grubun dediği gibi olabilir.
Sizden hızlısı mezarda....@Borsalino Daha konu açılmadan demiştik zaten... Biraz fazla hızlıyız
Wano başında Luffy tek yemeseydi, şu saçmalıklar bu kadar göze batmazdı. Sağ Kol ile Yonkou arasına uçurum koydu. Şimdi de Sağ koldan güçsüz adamlara Yonkou aldırıyor. Ya sağ kol ile Yonkou arasına bu kadar fark koymayacaktı ya da sağ kol ile Yonkou arasına bir basamak daha ekleyecekti.Konuştuğumuz şeylere bak Kaido ve Linlin’in yenilmesi… Ne kadar da ironik daha karakter gelişimleri bile oturmamış Kid,Law ve Luffy’nin 20 küsür yıldır üzerinde titizlikle işlenen seride ,serinin en zirve isimlerini indirecekler …
Bende bundan hep şüpheleniyorum ama bir şey bulamadım. Dil bilen bir arkadaşımız baksa aslında bir şeyler çıkabilirBu joy boy'da, raftel'in "laught tale" den türemesi gibi birsey çikmasin
Lutfuye yakışır bence. Grand fleet'de bir Kaido görsem çok mutlu olurdum ama işte Oden, wano halkı felan diyince imkansız maalesefSonra da kanka olurlarsa
Pert halde vs. atamazlar direk postalanirlar. Devam eden seneryo açisindan hükümetin bunlari almasi mantikli olur. Malum gemiler geliyor zaten. Amiralleri akainu göndermemisti. Diger taraftan kaido,king ve queen incelemeleri de olasi. O nedenle hükümet mantikli.Arcın sonunda bence canavar korsanları vs dünya hükümeti görebiliriz gibime geliyor. Dünya hükümeti bunları alıp gitmek zorunda kalacak gibi bir senaryo belki.
Konuştuğumuz şeylere bak Kaido ve Linlin’in yenilmesi… Ne kadar da ironik daha karakter gelişimleri bile oturmamış Kid,Law ve Luffy’nin 20 küsür yıldır üzerinde titizlikle işlenen seride ,serinin en zirve isimlerini indirecekler …