Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido önce yenilirse acaba hükümet iki yonko da düşmesin diye harekete geçip novalara saldırıp bm nin kaçmasını sağlar mı ?(yardım değilde dolaylı olarak sağlamak için)

Malum dünyanın durumu zaten kötü birde bunu kaldıramaz falan gibi şeyler demişti. Dünyada henüz bilmediğimiz çok şey dönüyor(devrimci dünya hükümeti savaşı başlamış, shanks harekete geçmiş, karasakal önemli şeyler yapmış, shici ler denizcileri yenmiş vs vs olabilir)
 
Garp'ı neden görmediğini açıklar nitelikte. Cidden grubun dediği gibi olabilir.
Ilk Xebec'i sanıyor. Peşine takılıyor. Sonra Roger, sonra Wb diye düşünüyor. Peşinden Oden ve Shanks geliyor. En sonunda da Luffy zaten. Adam artık o kadar bıkıyor ki, kendini Joyboy sanıyor. Oden biraz alakasız gibi. Bence yıllar sonra Luffy, yani gerçek JoyBoy ile karşılaştığı için mutlu olacaktır.
 
Zoro kellesini alacak dediler, adam tayfaya geliyor. Queen'i de alsınlar, sağlam troll muhabbet döner:D

Joyboy muhabbeti doğruysa: Kaidou, bizim tayfa kaçabilsin diye, gelen denizcilere feda eder kendini.
 
Kaido luffynin joy boy olduğuna kanaat getirene kadar bu dövüş devam edecek. Ne zaman ki kanaat getirecek dövüşmekten vazgeçip adayı terk etme kararı alacak. Son savaşta da yanımıza gelecek. Bigmom da onla beraber gidecek. Sonra elbafta luffy bigmomı indirecek. Böylece kaido seviyesine geldiğini anlayacağız. Son savaştan önce de Teach ile kaido dövüşecek. Teach kaidoyu indirecek. Luffy de son savaşta teachi indirip en güçlü olacak zorodan sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık