Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bunu diyoruz bizde. Wano'lular için Ryou=haki değil, Ryou=silahlanma hakisi. Ama bu durum "wano'lular için" böyle. Dış dünyada haki bilen birisi kendisine Wano'da Ryou olarak bahsedilen şey tanımlandığı zaman bunu "gelişmiş silahlanma" olarak algılıyor.
Bunun örnek paneli şudur:
Çiçek amca Luffy'e Ryou'nun tanımını yaptığında Luffy Rayleigh'in söylediklerini hatırlıyor ve bunun daha "advanced,gelişmiş" bir şey olduğunu söylüyor. Sen Wano'lusun, düz silahlanmaya isim takmamışsın, gözleme isim takmamışsın, fatihin hakisine isim takmamışsın, dışardan birisi senin Ryou dediğin şeyi kullanıp bunu "hakiyle yapıyorum" dediği için "bizim Ryou dediğimiz şeye dışarda haki diyorlar" sanıyorsun, ama sen dışarda hakinin tüm türlerini bilen birisine Ryou dediğin şeyin tanımını yaptığın zaman o adam bunu düz silahlanmadan ayırıp daha üstün bir kullanım olarak algılıyor çünkü Ryou'nun tanımı dış dünyada hakinin tanımıyla aynı değil. Dış dünyada haki irade gücü demek. Wano'lular hakinin tanımının Ryou dedikleri teknik olduğunu zannettiği için "sizin haki dediğniz şeye biz Ryou" deriz diyorlar, ama Ryou dedikleri şeyi hakinin ne olduğunu bilen birine anlattıklarında o adam bunun silahlanmanın daha iyi bir kullanımı olarak anlıyor. Wano'lular için Ryou=haki olabilir ama bizim için onların Ryou diyerek anlattığı şeyin tanımı ileri silahlanma.
Ryu ileri silahlanma hakisi olması saçma. Çünkü ileri silahlanma dediğin farklı bir tür değil. Hakinin o enerjinin ustaca kullanılması.

Ryu: İleri silahlanma tekniği olarak bakarsak o zaman şu cümle saçma oluyor.

Kılıç ileri silahlanma tekniğini çeker. Hayır kılıç ryunu çeker yani içsel enerjini çeker.

Ryu orada enerjiyi kastetmeli. Wanolular bunu akan bir enerji olarak tasavvur etti ise ona akan kiraz çiçeği felan demeleri normal.
 
In Wano Country, Busoshoku is known as Ryuo (流桜 Ryūō?, literally meaning "Flowing Sakura"), founded on the concept of inner flow
1. flow (of a fluid or gas); stream; current
Noun
2. flow (of people, things); passage (of time); tide; passing; (changing) trends; tendency
İç enerjisini değişimine adamlar ryuo demişler. Haki kullanmak da zaten enerjinin vücutta yer değiştirmesi zaten. Hyogoro bunu koka ile sınırlandırsa da hakinin diğer kullanımlarında haki yer değiştirmiyor mu? Sadece gözlemde bilmiyoruz kullanımının nasıl olduğunu. Bildiğin haki kullanımına ryou demişler adamlar.
 
Temas etmeden vurmak için kullanılan haki başka bir haki ise tamam anlamlı ama bu aynı hakinin farklı şekilde kullanılması ile uzmanlığa giren bir şey.

Luffy Katakuri geleceği görmek için haki harcadığı sıra onun için k.hakisi zayıflamıştır demiyor hakisi zayıflamıştır felan diyor. Benim için bir tek acaba kral haki ile normal hakinin kaynağı farklı mi orasi belli değil. Ama mantıken o da aynı hakinin farklı kullanılma becerisi ile ortaya çıkan başka bir sınıf. Kaynak bence aynı. Ve hepside yaşam enerjisine çıkıyor.
 
Beklenen oldu, sen CP0'ı engelleyebileceğini mi düşündün. Ne gibi sürpriz teknikleri veya meyveleri var bilemeyiz. Zoro'yu da boşa çıkartabilirler ters bir meyve ile
En azindan bi çarpisma olsa iyiydi. Drake, hawkins, apoo resmen çöp çikti. Bosuna drake fly6 degilmis. Robin'in pesinden giderlerse problem. Marco ya da uyanirsa sanji tutabilir, zoro pert, yamato bombalara gidiyor.

Meyve kullanicisi olma ihtimalleri yüksek, zoan belki. Sadece lucci'den güç olarak yüksek mi onu merak ediyorum ama degildirler heralde. Amiralden zayiftirlar.
 
Kaido bize Zoan uyanışınık göstercekmi bunu merak ediyorum. Bu savaş kral hakinin ötesine geçecek bunu anlıyorum artık. Bakalım, Kaido'da da göremezsek bir daha göreceğimizi sanmıyorum.
 
Kaido bize Zoan uyanışınık göstercekmi bunu merak ediyorum. Bu savaş kral hakinin ötesine geçecek bunu anlıyorum artık. Bakalım, Kaido'da da göremezsek bir daha göreceğimizi sanmıyorum.
Uyanis dedigimiz olay sadece paramecia'da var diye biliyorum. Logia'lar zaten ayri, zoan'larda hibrit form'a giriyorlar.
Aynisi queen, lucci, jyabura, kaku, Kaido'da da oldu. Hibrit oluyorlar.
 
Bu Enma neymiş ya… Bence hükümet Kaido gibi Enma’yı da alsın ve üstünde deney yapsın. Sonra Enma kaçarken oradan, yanına birini alıp “Ben dünyayı değiştirceğim… Gel benim sağ kolum ol” desin. Sonra da Yonko olur zaten… Hatta daha da ilerleyip KK bile olur… skksmsns
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık