Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygularini kaybetmediginin göstergesi muhtemelen, kardesleri gibi olmadigi içindir. verilen power kalicidir. Birkaç bölüme ayagi kalkar, bayilma olayi sadece gen'i ilk kez kullaninca tam ayak uyduramadi vücut yoksa kemikler parçalansada iyilesme power var.

Ayagi kalkinca kimle dövüsebilir merak ediyorum. iyilesme power varken tek vs. saçma olur tayfadakiler gibi degil artik . Cp0 olabilir.
Bence ne zoro nede sanji dövüşmez artık, Kaidodan sonra Luffyde bayılır. Cp0ı başkası durdurur

İnşallah ondandır yoksa suitte yok genleri tekrar uyandıramaz
 
Bence ne zoro nede sanji dövüşmez artık, Kaidodan sonra Luffyde bayılır. Cp0ı başkası durdurur

İnşallah ondandır yoksa suitte yok genleri tekrar uyandıramaz
CP0 bence kaçacak onlarla kimse savaşmayacak ve istihbahra sağlayacaklar üstelik yanlış hatırlamıyorsam denizcilerde wano'ya girmeye çalışıyordu bir savaşta oradan patlak verebilir ama wano çok uzadı bilemiyorum öyle olursa shanksta gelir
 
Kafa Luffy karşısında armamentin üst seviyeleri vardır diyordu. Vurunca Luffy'nin elini sızlatan iki karakter gördük biri Kata diğeri Kaido.
Üst seviyeleri yoktur demiyorum. King ve Marco'dan direkt b. haki kıyasına girebileceğimiz sahneler görmedik. Luffy'nin son iki rakibi zaten Kata ve Kaido. Başka kimden görmeyi bekliyorsun?
 
Zoro ile sanjinin ödülünü birbirine yakın yazanları haala anlayamıyorum yav ikisi nu arcta sadece yıkımcılarla dövüşse anlarım (ki ona rağmen kinge verilen büyük bir anlam ve misyon var) zoro önce hawkins sonra killer sonra apoo sonra çatıda kaidoya yara verip sonra kingi alıyor ama nedense haala sadece boş bi karakter olan queeni alan sanjiyle ödüllerini yakın tutuyorlar. Şaka gibi….
Hawkins yazmissin :) insan utanir, apoo dedigin de tek atip sonra hiçbirsey olmayan apoo hani. Hakisiz derisine çizik atabildigin kaido diyosan eger, haki bassa ne zoro ne enma kalirdi.

King çok dolu karakter zaten. Ates olmadan savunma zayif, queen dedigin bos en azindan big momdan darbe alip, agzinda lazer patlayip birsey olmayan karakter.

King 1.390, queen 1.320 arada bariz fark varda ben mi bilmiyorum?Sanji ve zoro da öyle olucaktir muhtemelen, ödüller ve güçler yakin olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık