kendini geri fırlatıyor.Zoro gebermiş adama slash mi atıyor ben mi yanlış gördüm
Yok uçurumdan düşmemek için kendini geri fırlatıyor basınçla.Zoro gebermiş adama slash mi atıyor ben mi yanlış gördüm
Zoro'nun kendini geri fırlatması hayra alamet değil. Tehlikenin farkında mısın ?kendini geri fırlatıyor.
Kuru kafaya çıksaydı keşke. Neyse uyanınca reis bir sonraki zıplayışı oraya yapar.Zoro'nun kendini geri fırlatması hayra alamet değil. Tehlikenin farkında mısın ?
Luffy o zamanlar toydu. Şimdi tecrübelendi, bir şey olmayacağını bildiği için eğlencesine bakıyor adamHayatı boyunca lucci vs Lütfü'nün bir benzerini görmek isteyenler buna olur diyorlar, ne gerilim var ne stres ne korkutuculuk sıfır.
Her zaman kaptanları kurtaracak değil ya. Eğer kaptanını bile koruyamıyorsa ne işe yarar ki.Sen iki yonko saldırısını diyorsun sanırım….Onu demiyorum ben ki orada da kurtardı ama neyse…
Son Ashura Saldırısından önce… Luffy yerde yatıyorken… Kaido boğazını kesmeye gidiyor. Zoro durduruyor sonra Ashurayı yapıyor…
Birlikte gülüp eğlenmek varken niye böyle yapıyor yaZoro gebermiş adama slash mi atıyor ben mi yanlış gördüm
Onu ruh emcükleyince yapmıştı... Deli işteBu manyak karı Kid'in metaline ruh mu basmış shshshshs