Bölüm iceriginden haberdar mısın? Spoilerdakinden farklı bir şey var mı?Direkt bölümün kendisi gelecek birkaç saate.
Bölüm iceriginden haberdar mısın? Spoilerdakinden farklı bir şey var mı?Direkt bölümün kendisi gelecek birkaç saate.
Zevk alıyor bayadır. Bu dövüş için yeni bişey değil. Benim aklıma gelenler şunlar:Her şeyi de savunma arkadaş Luffy böyle biri değil. Çatıya ilk çıktığında Kinemon'u görüp sinirlenen Luffy var ya işte öyle biri. Bu Kaido bir sürü nakamasını biçmiş. Ne eğlencesi?
Bir kez daha nakavt olacak gibi.Maymuncuk evladım hadi şaşırt beni de tatlı bi dövüş izleyelim.Umudum yok ama bekliyorum
Luffy vs. Kaido kısımları güzel, ben beğendim. Bu hafta tam özet ve resimler olmadan direkt bölümü okuyalım, farklılık olsun.Bölüm iceriginden haberdar mısın? Spoilerdakinden farklı bir şey var mı?
Bugün okuruz bölümü o zaman?Luffy vs. Kaido kısımları güzel, ben beğendim. Bu hafta tam özet ve resimler olmadan direkt bölümü okuyalım, farklılık olsun.
Zaten seride dövüşleri tatmin eden bir tek Luffy var, gerisi çerezlik.Oda'dan tek istediğim Luffy vs Kaido'yu iyi çizmesi.
Olay tamamen senaryo,Oda kaldırmak istese tüm kemikleri kırık olsa bile kadırır Zoro'yu.Zoro hala sapasağlam bekle reis geliyoo