Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu mühimmatı Carribou'ya aldırsalar ya ne uğraşıyorlar bunlar. Yamato depoya gidince ne yapacak ki, silahların hepsini buzla mı kaplayacak patlamasın diye?
Usop yine şaşırtmadı ancak ölecek yer arayan samuraylara yaşama amacı verme açısından güzel panellerdi, gerçi İzo gelene kadar pek bir işe yaramadı.
Ninjalar da birbirlerine sidik yarıştırıyorlar bildiğin, oradan pek bir şey çıkmayacak gibi, Hiyori ise Orochi'nin sahte mi değil mi olduğunu anlamaya çalışıyor sanki, belli olduğunda hançeri boğazına saplayacak.
Şu Hasır Şapka tayfası kaptanlarını rahat rahat bir dövüştürmediler hiç, hep bir zaman mücadelesi. Momo desen sırf şu alevden bulutları Luffy, Kaido'yu dövdüğünde kontrol etsin diye çizmiş gibi Oda, büyünce bir halta yarar diye bekliyordum.
 
Maşallah bedeninde nükleer füzyon gerçekleşiyor, siyahlar beyazlar yıldırımlar, Süpernova olmanın hakkını vermiş :utan:



2 yıl aradan sonra en sağlam sahne.
Süpernova dediğin şey, ödülü 100 milyon üstünde olup Yonko’ya bağlı olmayan korsan olmaktır. Ki bu şuan Zoro için gayet alçak bir seviye.

Zoro En Kötü Nesilden olmanın hakkını doya doya veriyor.
 
Usopp, bu bölüm itibarıyla sevdiğim karakterler listesinde üst sıralara yükseldi. Tamam güçlerine ve iradelerine lafımız yok ama samurayların ölüm üzerine konuşup durmalarından gına geldi. Ölseler hadi yine neyse de işleri güçleri laf. İcraat görelim icraat.
 
King'in her flashback'i çıktığında tadım kaçıyor. Çok hızlı harcandı. Yıllardan beri bekleniyor, böyle karakterlerin işlenmesi. Momo, Orochi, Kiku, Tama gibi karakterlerden birer bölüm kısılıp şu King'e ayrılabilirdi. King'in Zoro gibi kaptanına verdiği söz için sağlam bir mücadele vermesini isterdim.

Drake de off-panel harcanmış. Kefenin cebine koyarsın artık bu off panelleri Oda efendi.
 
Şu Wano’da o kadar güzel vs’ler var ki yani Oda Luffy’e çizeceğim diye diğer vs’leri hiç etmiş . Yonkou kumandanı olan King ve Queen mesela ne kadar kötü bir vs işlemesine maruz kalmış ne haki var ne bir şey yani üzücü
 
Arc başında tek yiyen Luffy'i geçtim o saçmaydı zaten. Çatıda biraz önce hakisi biten perişan olan bir Luffy var. Teke tekte kısa sürede ikinci kez yenilen bir Luffy var. Üçüncü rauntlar da bir keramet var galiba. Kaido'nun saldırıları işlemiyor şimdi. Luffy bir anda 10 kat dayanıklılık mı kastı nedir? Kaido'nun inme vakti yaklaşmış. Kata 12 saat dövüşmüştü. Kaido 1 saatte inecek galiba.
Har vurup harman savuruyon manasında bir şey demişti sanki Kaido. Ona rağmen 30 dakika savaşmıştı. Öyle düşmüştü çatıdan. Belki de şimdi kontrollü savaşıyordur.

Zoro sonda bayılışa geçmiş çok saldığı için.:D

Tabi şu an savaşın yeni yeni vites artırmaya başladığı yerdeyiz. Çok epik sahneler bizi bekliyor bence. Luffy'nin final atağını merak içerisindeyiz.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık