Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yüzden, hikaye açısından Zoro'nun, King'i alması tatmin etmiyor işte. Oda'nın bunu belirtmesi güzel olmuş. ''Zoro, King'i aldı, daha ne istiyorsun,'' demesin bana kimse. Zoro, arcı böyle kapatırsa çok söveceğim Oda'ya.:artiz:
Daha ne yapmasını bekliyorsun?

İstersen Zoro, Kaido ve Big Mom'ı aldıktan sonra bide üstüne CP-0'yu Zoro alsın.

Ancak böyle mi tatmin olursun?
 
Bunlar Lucci ve ekibinden güçlüler mi acaba ?

Lucci en fazla bu kadar güçlü olabilir çünkü bunun üstü olmamalı bence.
Filmdeki Bullet civarı bile çıkma ihtimali var Cp0 en güçlü örgüt birde kutsalları korusunlar diye vermişler kutsallar amiralden aşağısını beğenmiyor gelsinler diye.Yani lideriyse gerçekten beklentiler aşırı düşük.
 
Filmdeki Bullet civarı bile çıkma ihtimali var Cp0 en güçlü örgüt birde kutsalları korusunlar diye vermişler kutsallar amiralden aşağısını beğenmiyor gelsinler diye.Yani lideriyse gerçekten beklentiler aşırı düşük.
Oda bu yapar mı yapar ama Lucci'nin Amiral çıkacağı yerde Amirallerin kıymeti yarıya inmeli. Ne fiziksel güç olarak ne haki kullanımı olarak Amirallerle kıyaslanacak bir meziyeti yoktu 2 yıl önce.
 
Bu arc tüm dengeleri alt üst etti. Yaw geçen tüm kek adası arcında luffy zar zor katakuriyi yeniyordu bisküvi adam bile eğerki nami yardım etmese luffy i perişan etmişti, Bigmom a çizik bile atamıyorlardı. Bu arc zoro sanji kaidonun 1. ve 2. adamını neredeyse tekliyorlar. luffy kaido ile canavar gibi savaşıyor. arada zaman atlamasıda yok eğitimde yok. ya bigmom korsanları kaido korsanlarından çok çok daha güçlü. Yada oda güç dengesini bir hayli şaşırdı.
Güzel kardeşim seni alnından öpüyorum. Umarım bu masumane aksiyonumu yanlış anlamazsın, candan yürekten gelen bir "helal olsun be" dışavurumu gibi düşün. Bu serinin mangakası olan vurdumduymaz adam iş bilmez ve 20 küsur yıllık emeğine zerre saygısı olmayan bir karaktermiş bunu anlamış olduk işte. Op'un gelmiş geçmiş ve umuyorum gelecek en boktan arcını okumaktayız. Ben en son kendi emeğinin ırzına bu kadar istekli geçen bir Kishimoto'yu görmüştüm sayın basiretsiz Oda da aynı boku yemeyi tercih etmiş. Göklerden gelen bir kararla bir anda yonko olan gök yaran gücünün zirvesindeki bir yonko ile başa baş giden Luffy bir yerde bir yonko tayfasının kaptandan sonraki en güçlü iki adamına amele sümüğü muamelesi yapan Zoro, Sanji ikilisi bir yerde ve belki de en bombası bir diğer tarafta bir başka gücünün zirvesindeki yonkoya hallenen ve büyük ihtimalle bir şekilde fişini çekecek olan Kid - Law ikilisi bir yerde icraat yapıyor. Çok büyük bir hata yapıp 1 arc erken karşılaştırdığı düşman karşısında 2 arclık p-up veren bir mangaka var ve bu tutarsızlık yüzünden çok uzun zamandır arzulanan dövüşler ve sahnelerde aşırı yavan ve boktan oluyor. Sanji'nin renkli donu yırtıp imana gelerek gen uyanışı gerçekleştirmesi ve alemlere akmasını en az 3 yıldır 10-15 defa dile getirmiş olan ben bile Sanji'nin dövüşünü okurken bir gram hislenmedim. Yemin ediyorum. Ulan bir dövüş "tamam işte şimdi başlıyor" denildiği anda biter mi? King denilen karakter Op evreni içerisinde Kata ile eminim çok uzun süre boyunca başa baş dövüşebilecek çaptayken öyle boktan resmedildi ki hani Kata'nın ağzının kenarına yapışmış salyalı kurabiye taneciği kadar bile ederi yok gözümde. Aman Allah'ım tövbeler olsun, bu yaşananlar en acımasız Fairy Tail fanına bile kolpaçinodaki trafik polisi tepkisi verdirecek kadar vahim mevzular. Samimi söylüyorum. Yani yıllardır hep beraber yaşadığımız bir ev varmış sanki de o ev gözümüzün önünde yanmaya, kül olmaya başlamış ve buna rağmen insanlar saçının şeklinin derdine düşmüş gibi bir ortam var. Yazık, çok yazık. Okusun diye üniversiteye yolladığı çocuğu fuhuş, uyuşturucu batağına düşmüş ebeveynler gibiyim bu arc. Atsan atılmaz satsan satılmaz yürekte buruk bir acı ve geçmişin seksi anıları... Her dinde ve her dilde lanet olsun bu kodumu arcına.
 
Son düzenleme:
amiral ayarı güçte olduklarını sanmıyorum cp0 ın eğer o güçte olsalardı bukadar yaralı adamı tek başına darma duman ederdi bi amiral. savaşın sonunda kaido ve tayfası iptal bm iptal bizimkiler zar zor ayakta geriye sadece çer çöp kalıyor amiral kadar güçlü olsalar 3.5 atmazlardı. kendi aralarında amiral dengi adamlar vardır belki ama gelenlerde anlaşılan yok. ben hükümetin yerinde olsam kizaruyu gönderir tarumar ettirirdim savaş sonu. şuan 2 ihtimal var dövüşler bitecek ve cp0 riske girmeyecek birkaç ufak dövüş yapıp çekilecekler . ikinci ihtimal dediğim olmasını istediğim şey aslında cp0 çok güçlü çıkacak ve adayı süpürecekler o sırada shanks gelecek ve olaya el koyacak ardından sabonun yolu arcına gireceğiz :)
 
Vay be ben etiketlenmemisim :D
Saka bir yana alsin kelleyi be, cok mu sey istiyoruz
Kendimden utanıp seni de etiketledim kardeşim hemen ;)

Şu an Zoro'nun misyonunun bitmemiş olduğunu bir tek Zoro fanları hissetmiyor. Luffy fanları bile Zoro'yu ellerinden çikilotasını almaya gelen mahallesi abisi gibi görüyor. Zoro'nun rol çalmasından korkuyor. İlk defa arc boss'unu Luffy'nin değil Zoro'nun alacağını düşünüyorlar. Ya bu adam nasıl bir karakter arkadaslar Herif uyurken bile onlar için büyük bir tehdit ve korku kaynağı :oleyo::respect:
 
Hiçbir şey anlatmayan bir bölüm.Hangi konuda ilerleme katettik bu bölümle anlayan varsa beri gelsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık