Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7459

Savaş biraz daha uzun sürse daha da güzel olurdu ama yine bir heyecan yaptırdı.

Şimdi bazıları yine ofansif algılayacak ama buradaki ifade hala kafa karıştırıyor. En iyisi orjinal çeviriyi de beklemek.

Ayrıca dikkatimi çeken bir şey var.

Zoro saldırılarının isminin başına King of Hell koymaya başladı. Enma'nın isminin King of Hell olduğunu geçen bölüm görmüştük. Hatta Zoro özellikle o ismiyle onu anmıştı.


Bunlar güzel tüyolar bence.
Evet bölüm incelemesinde buna değindim. Zoro, Enma'yı aşırı kullanırken saldırılarının isminin başına "Cehennemin Kralı" ismini koyuyor.
Enma da Budist-Japon mitolojisinde Cehennem'in Kralı olarak geçiyor.
 
kaidonun tayfamı çok güçsüz bizimkilermi fazla güçlü anlamadımki hani o kadar bölüm geliyor 1 gün zor geçiyor o yüzden ne zaman güçlendiklerini kestirmekte zor
 
zoro zorlanırken o hissi alabildik çünkü okuyuculara mantıklı geldi. Ama King eğer direkt nakavt olduysa (okuyuculara öyle geldi) içine oturmadı okuyucuların. Ben kötü buldum bölümü,teşekkürler.
Bitmistir, kılıç kirildi, kanat ve kendi kesildi, 2'side limitime neredeyse geldim dedi. Bu kadarla biter.

Zoro zorlandi orada, evet güçlü dersin o hissiyati verdi zoro'yu bayagi zorladi hadi onu anladik ancak sanji ne ayak, gram zorlanmadi. Madem zorlanmayacak, madem yc2 üstü o zaman neden bu kadar kasinti seneryo islersin anlamiyorum. Neyse Saglam kalkicak zaten iyilesme var. Bari arada cp0 falan teklese ya da big mom tayfasi falan ama onlarda kalibresi degil artik, bilemedim cp0 mantikli olan gibi.
 
Eskiden sadece anime kötüydü şimdi manga da boka sardı. Hep aynı şeyi yapıyor bu adam. Saçma sapan bölümlere dünya vakit ayırıp bugüne kadar bir tane dişli dövüşü olmayan adamları tak diye zirveye çıkarıyor. Karakter gelişimine dair hiçbir şey yok. Rakibi şişir şişir sonra göklerden gelen bir kararla tek yesin. One piece cidden artık ciddiyetle takip edilecek seri olmaktan çıktı. He he deyip geçmek ya da hiç okumamak lazım. Üzerine tartışmaya değmez bir noktada çünkü artık
 
Zoro vs King eşleşmesi genel olarak tatmin ediciydi. Bir shounen klasiği olan bu vs'nin artık bittiğini varsayarsak eğer; Zoro vs içinde güçlendi, rakibini çözdü, kral haki kullandı ve ejderha kesti. 10/10
Bu bölüm itibarıyla YamatoZoro söylemini bir kenara bırakıp ZoroYamato demeye başlayabilirim artık :)
 
Bu sanjinin bacağından çıkan ak yıldırım bayağı yordu sanırım sanjiyi, yoksa bu yenilenme gücüyle düşmesinin izahı yok.

Zoro kingin façasını almış. Kingin alevini magmaya da benzeterek akainuya da selam çakmışlar. Bir sonraki ark sabo denizciler aradı olayları ve büyük hasır şapka filosunu görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık