Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'e yazık oldu rakibinin muazzam gücü yüzünden kendini gösterme fırsatı bile bulamadan sahneden indi.

Katakuri dövüşü gibi olsaydı ya, adamla hepimiz duygusal bağ kurmuştuk, o kadar uzun süre sahnede kaldı ki. Bu da King'in şanssızlığı işte.
 
Bölüm ismi yanlış olmuş, Zoro'nun katliamı olmalıydı.
"Zoro'nun intikamı" okudum. Bölümü düşünmeden okuyunca çok beğendim ama düşünerek okuyunca ekşidi yüzüm biraz. İkiside aynı anda sınırına geldi ne tesadüf. King bişey yapmadı ki Zoro deli dana gibi debelendi bişeyler tutturmak için. İllaki yenecek ama ne bileyim oldu bittiye geldi. Azıcıkta King abanarak saldıraydı da ıskalasaydı, işi çabuk bitirip içeri döneyim deseydi ama başaramayıp öyle yorulsaydı. Daha fazla kafa yormamak lazım demek.
 
Bölüm çok iyiydi. King çok karizma çıktı ama yakışıklı olmakla olmuyor bu işler. Zoro'nun halen Haoshoku bastığından haberi yok sadece bütün Haki'sini bastığını biliyor. Zoro'nun bu gelişimi Luffy'nin Korsanlar Kralı olması önündeki maddi güçleri aşması için önemli bir gelişimdi. Sadece Zoro'nun değil Sanji'nin ve tayfanın diğer bütün üyelerinin gelişimleri tayfaya çok büyük katkı sağlayacaktır.
 
zoro zorlanırken o hissi alabildik çünkü okuyuculara mantıklı geldi. Ama King eğer direkt nakavt olduysa (okuyuculara öyle geldi) içine oturmadı okuyucuların. Ben kötü buldum bölümü,teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık