Sanji Zoro'ya yardıma gider mş?
Bu Odanın her zamanki dövüş aktarımlarından. 1 Luffy dövüşü 2 Offpanel üçüncü, en yaygın tür OffhemenBitsinSerideki en saçma dengesiz, dövüş oldu sanji ve Queen apoo bile kimlerden ne darbeler aldı yine de kaç kere kalktı ayağa kaidonun tayfadaki ilk iki adamdan insan biraz hakili saldırı bekliyor veya savunma
Katiliyorum amiral seviyesi suan zaten yonko seviyesine yaklasmasi lazim ciddi rakipler olucak . Zoroda tayfanin 2. kisisi bir Rayleigh etkisi yapmasi lazimZoro gelecek arc yonko-amiral seviyesi olur eğer Karasakallarla karşılasicaklarsa.
Wano'daki Nowa'ları bi değerlendir. Luffy'nin yanında olanlar god mode açıp imparatora kadar girdi. Luffy'nin yanında yer almayan Apo ve Hawkins'e bak, gelen geçen vurup geçti, sence tesadüf mü? Luffy'nin yanındaysan 10-0 öndesin. Bunun yanı sıra Jinbe gerçekten boş adam değil, en son Akainu karşısında zor anlar yaşadı onun dışında Mama karşısında bile çok iyidi. Ciddi bir beklentim yok ama Oda amiral karşısında çizse yadırgamam.Luffy'nin tayfasına girince hakisi falan mı artıyor? adam 46 yaşında ne kadar güçlenecek daha bu jinbei'nin max halidir serideki belki 1 tık daha güçlenir bu haliylede Whos who ile eşleşti zaten. Amiral ne alaka gözünüzü seveyim
Sanji nerede pert oldu? Adam genlerini uyandırdı, en son çatır çatır vuruyordu Kraliçemize.Yarın olmadı daha işte. Zoro'nun bütün dövüşleri o kıvamda geçiyor zaten. Kesemiyor kesemiyor, kesince de capon fetişi kılıcı kınına sokma ritülini gerçekleştirip poz veriyor. Queen'i indirirken kendi de pert olduğu için Sanji de amiral olmuyor işte.
Kuzan doffu hancockun üstüne falan koymadı Dof konum olarak daha tehlikeli bir adam güç vurgusu yok senin bahsettiğin kısımlarda. Ayrıca O zamanki Lawın yk3 etmesi imkansız.Kuzan da Dofu Hancock'un üstüne koydu. Daha ne olsun? Ama sen Hancock>Dof diyorsun.
Neden? Kizaru'nun, Kuzan ve Akainu'dan aşağı kalır yanı olduğunu sanmıyorum.Hadi Borsalinoyu da eklediğim için Zoro kurtarıyor biraz
Bana göre var. Çevreyi etkileyen, Logiaların daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Tabi uçurum da yok. Biri Odense diğer Kaido'dur gibi..Neden? Kizaru'nun, Kuzan ve Akainu'dan aşağı kalır yanı olduğunu sanmıyorum.
Sanji kazandiktan sonra yere dusmus galiba oyle spoiler vardiWano'daki Nowa'ları bi değerlendir. Luffy'nin yanında olanlar god mode açıp imparatora kadar girdi. Luffy'nin yanında yer almayan Apo ve Hawkins'e bak, gelen geçen vurup geçti, sence tesadüf mü? Luffy'nin yanındaysan 10-0 öndesin. Bunun yanı sıra Jinbe gerçekten boş adam değil, en son Akainu karşısında zor anlar yaşadı onun dışında Mama karşısında bile çok iyidi. Ciddi bir beklentim yok ama Oda amiral karşısında çizse yadırgamam.
Sanji nerede pert oldu? Adam genlerini uyandırdı, en son çatır çatır vuruyordu Kraliçemize.