Katılıyorum.Yav arkadaşım Sakazuki, Kuzan, Borsalino nereye Zoro, Sanji nereye Amiralleri ezikleyecem derken Beyazsakalı da eziklemiş oluyorsunuz :d
Saka denk getirdiği herkese hayati hasar verebilir.
Ama Zoro hariç
Katılıyorum.Yav arkadaşım Sakazuki, Kuzan, Borsalino nereye Zoro, Sanji nereye Amiralleri ezikleyecem derken Beyazsakalı da eziklemiş oluyorsunuz :d
Saka denk getirdiği herkese hayati hasar verebilir.
Amiraller arasında güç farkı çok yok hepsi aynı ligin adamı Aokiji-Akaiunu aynı seviyeler diğer amirallerlede aralarında çok küçük fark vardır ayrıca o kör amiral dediğin adam ve Kizaru serideki en op meyvelerden 2sine sahipler Şu anki zoro Sanjiye yenilmezlerButun amiraller ayni seviye mi sen en guclu amirali ornek gosteriyorsun o kör amirale cok daha uzun dayanir jinbe kazanamayabilir ama zoroyla sanji onla kizaruyu yener
Hadi Borsalinoyu da eklediğim için Zoro kurtarıyor birazKatılıyorum.
Ama Zoro hariç
1.si Ben karar vermiyorum uyarıda bulunuyorumQueen'in yenildiğini bu bölümde öğrendik kardeş. Bir zahmet bırak da bölümün hangi kısmını tartışacağına veya hangi kısmının önemli anlar olduğuna insanlar kendileri karar versinler.
Aynen Kuzan egosuna yediremedi yonkou tayfasında getir götür yapıyor(!)Kuzan suan amiral degil yonkou tayfasinda getir gotur yapiyor
Uyarını da abes kriterlerini de kendine sakla.1.si Ben karar vermiyorum uyarıda bulunuyorum
2.si queen gibi boş bir karakterin böylesine dolu bi sayfada daha daha çok konuşulması kadar abes bişey yok
3.sü ben senin kardeşin değilim.
Kralı gelsinnnn ulannnn!Hadi Borsalinoyu da eklediğim için Zoro kurtarıyor biraz
Luffy'i neye göre komutan etmiyor ? Dof'un o zaman karlisatigi Law Yc3 ediyordu.Doff Üçüncü Komutan etmeyen Luffye kaybetti ?
Dof'un Jack'den korktuğunu gösteren paneli bana atabilir misin ? Ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Benim bildiğim Kaidoydu. Vücuduna tek isabet alıb yenilen Cracker değil mi bu ? Hem Dof tek başına dövüşmuyordu bir tarafdan kafesi tutuyordu, Law'la savasmisdi ve son olarak Luffy'ye.Doffu, Jackten korkuyor. Dof yenen adamın karşısına Cracker yolluyorlar hikayede Doffun konumu çok net belli.
Kuzan da Dofu Hancock'un üstüne koydu. Daha ne olsun? Ama sen Hancock>Dof diyorsun.Kaido, Dofa güçsüz derken Jackin güçlü oldupunu söyleyip Sulong Inu Nekoya çok güçlü dedi. Daha ne olsun ?